[Vacatures] Value Zipper zoekt een Account Manager Brand Solutions
31-01-2018 11:39:00 | Door: Marianna Beets | hits: 5717 | Tags:

Jij gaat recht op je doel af. Je hebt een passie voor sales, energie voor tien, een XL-gunfactor en bijbehorende smile. Dát zijn onze eisen. Daartegenover staat dat jij op een eigen manier jouw baan kunt inrichten. Bovendien krijg je die super gezellige nieuwe collega’s er gratis bij. Heb je ervaring in mediasales en ben je ondernemend ingesteld? Dan is Value Zipper misschien wel op zoek naar jou!

We zoeken

Een full time Account Manager Brand Solutions (buitendienst). Een consultative seller met een relevant netwerk binnen de top 500 adverteerders en mediabureaus en met concrete ervaring op het gebied van zowel advertentieverkoop als branded content oplossingen (print en digitaal).

Jij bent

Intelligent, creatief, ambitieus, leergierig en positief. Dat zijn kenmerken die we sowieso in je zoeken. Mocht je ook nog een beetje humor en een leuke persoonlijkheid hebben, dan zien we je sollicitatie nu al met enthousiasme tegemoet!

Wij bieden

Een uitdagende functie in een jonge, dynamische werkomgeving binnen een groeiend en ambitieus bedrijf. Ondernemen en teamwork staan bij ons centraal. We zien continue nieuwe kansen en bouwen hard aan een succesvol nieuw bedrijf in media. Een avontuur waar jij een belangrijk onderdeel van kunt zijn.

Wij zijn

Een jong mediabedrijf, met meer dan 50 mediamerken zijn we dé grootste onafhankelijk aanbieder van mediaruimte. Eén loket met print, online en crossmediale maatwerkoplossingen voor adverteerders en mediabureaus.

Value Zipper is gespecialiseerd in branded content; merkverhalen perfect passend binnen het format van onze titels. In het snel fragmenterende medialandschap helpen we merken en uitgevers elkaar te vinden. We verbinden de kennis en oplossingen uit ons portfolio met de behoeften aan adverteerderszijde. Niet alleen voor marketing(communicatie)- en media-afdelingen maar bijvoorbeeld ook voor disciplines zoals pr, sales en (corporate) communicatie en natuurlijk alle betrokken bureaus.

Ons portfolio

Bestaat uit bekende mediamerken zoals delicious., Jamie magazine, Zin, Seasons, Vorsten, Kijk, New Scientist, Historisch Nieuwsblad, Filosofie Magazine, Golf.nl, Formule 1, Boer zoekt Vrouw magazine én diverse Nederlandse speelfilms.

Interesse? Stuur dan je motivatie met CV naar Patrick van Hooy, patrick@valuezipper.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.valuezipper.nl/vacatures

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie