[Vacatures] WAVEMAKER zoekt Graphic Designer
16-10-2019 10:52:00 | Door: | hits: 6395 | Tags:

WAVEMAKER is een agency bemand door een nieuwe generatie communicatiepioniers. Wij combineren onze skills in innovatieve mediaplanning met creativiteit geboren in het tijdperk van social media. Het resultaat: uitzonderlijk effectief en opvallend werk voor klanten als IKEA, Scotch & Soda, Vodafone, Toyota, Artsen zonder Grenzen, Netflix en IAmsterdam.

WAVEMAKER is op zoek naar een Graphic Designer

Functieomschrijving en werkzaamheden

Bij Wavemaker Content Amsterdam ontwikkelen we elke dag opwindende social media campagnes en influencer marketing concepten. Grote kans dat je, zonder het te weten, ons werk al voorbij hebt zien komen in je Instastories, op Facebook, YouTube of op Snapchat. Als Graphic Designer zul je onderdeel uitmaken van ons team van zo’n 25 gedreven professionals.

Taken en verantwoordelijkheden

Als designer in ons team zul je grote vrijheid hebben om vanaf scratch ontwerpen te ontwikkelen. Je zult samenwerken met onze conceptuele creatieven en onder begeleiding van onze Creative Director campagnes visueel vormgeven. Op sommige dagen zal het aanvoelen of je bij een branding agency werkt, op andere dagen of je bij een digital agency zit. Maar welke dag het ook is, het voelt altijd of je bij een ongelofelijk ambitieus en professioneel team zit dat samen plezier heeft in het verleggen van de creatieve grenzen in social.

Wat zoeken we nog meer?

Met onze campagnes streven wij ernaar het beste werk in de markt af te leveren, niet alleen strategisch en conceptueel, maar ook grafisch. Daarom zoeken wij een designer met 4/5 jaar ervaring en een portfolio die aantoont dat hij/zij groot talent heeft voor de vormgeving van reclamecampagnes.

Waar we op letten in zo’n map? Graphic design, typography, logo design, motion graphics design en gifs bijvoorbeeld; exact die dingen die moderne merken een dynamisch, eigen gezicht geven. Je bent iemand die regelmatig op Dribbble te vinden is en laat je inspireren door de beste designers ter wereld. Wat betreft software skills beheers je Illustrator, Photoshop, Premier en After Effects om de mooiste designs te creëren in beeld en bewegend beeld. Heb je daarnaast ook 3D skills (Cinema 4D bijvoorbeeld) dan is dat beslist een pré.

Wat wij bieden (niet onbelangrijk)

  • Een internationale, inspirerende omgeving waar je samenwerkt met zowel jonge, ambitieuze collega’s als ervaren seniors;
  • Een functie waarin je zelfstandig werkt met veel ruimte voor ontwikkeling;
  • Een kans om samen te werken binnen een gedreven team voor de mooiste merken;
  • Volop trainingen binnen Wavemaker, GroupM en Greenhouse;
  • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden; laptop, telefoonvergoeding en travel card;
  • Onwaarschijnlijk goede lunch, check IG @Amsteldok.eats!
  • Vrijdagmiddag borrels en events op de rooftop aan de Amstel;
  • WPP card met perks.


Dit klinkt als mijn volgende uitdaging!

Heb je interesse in een functie als Graphic Designer en herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel? Klik dan hier om te reageren en stuur ons je cv en je persoonlijke motivatie. 

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen: 020 575 75 66.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.wavemaker.nl 
www.groupm.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie