[Vacatures] ZenithOptimedia zoekt een Research Manager
22-04-2016 17:14:00 | Door: Marianna Beets | hits: 3258 | Tags:

Wij zijn op zoek naar een

 

Reseach Manager (fulltime)

 

Heb jij een passie voor onderzoek, nieuwsgierig van aard en heb je minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van data-analyse, onderzoek en/of het genereren van insights? Dan is de functie van Research Manager bij ZenithOptimedia echt iets voor jou!

DE BAAN

Als Research Manager ben je verantwoordelijk voor het coördineren van het gehele traject van communicatie-effectonderzoek. Dit bestaat uit het schrijven van het onderzoeksvoorstel, het opstellen van de vragenlijst, het contact met de veldwerkbureau, de data analyse, de rapportage en tenslotte de presentatie aan de klant. Daarnaast genereer je insights om de beste inzichten op mens, merk, markt en media te vinden en hiermee waarde toe te voegen aan communicatieplannen van onze klanten. Je rapporteert aan de Research Director.

JIJ

Een analytisch sterke, communicatief- en cijfervaardige, nieuwsgierige onderzoeker die affiniteit heeft met (social) media en communicatie. Je beschikt over flair en adviesvaardigheden, daarnaast ben je klant- en resultaatgericht en je bent niet vies een grote hoeveelheid data. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Onze ideale kandidaat heeft beschikt over de volgende ervaring en vaardigheden:

  • HBO / Academisch werk- en denkniveau
  • 2 tot 3 jaar werkervaring in een communicatie-effect onderzoek omgeving
  • Gedegen ervaring met SPSS
  • Goede kennis van MS Office pakketten
  • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Ervaring met marketing mix modelling is een pre


DE AFDELING

De Researchunit bestaat uit 6 collega’s die gespecialiseerd zijn in communicatieonderzoek. Het brede werkveld bestrijkt zowel het (pre-)testen van reclame-uitingen, communicatie-effect onderzoek, customer journey onderzoek en het genereren van insights uit allerlei beschikbare bronnen (bv social media).

WIJ

ZenithOptimedia is nationaal en internationaal één van de grotere mediabureaus en werkt voor grote merken als L’Oréal Paris, Nestlé, Garnier, Dior, Mercedes-Benz, Puma, Nespresso en Triodos Bank. ZenithOptimedia adviseert over en begeleidt opdrachtgevers bij traditionele & nieuwe media en allerlei andere vormen van communicatie. ZenithOptimedia is gevestigd in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam met 90 gemotiveerde medewerkers.

WIJ BIEDEN

Veel eigen verantwoordelijkheid in een dynamische omgeving. Je werkt met een gezonde mix van jonge talenten en professionals waar je van kunt leren en je werkt voor nationale en internationale A-merken. Een collegiale werksfeer waar hard wordt gewerkt aan succesvolle campagnes.

We hebben marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, pensioenregeling, gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrels, social events, sportactiviteiten en flexibele start- en eind werktijden.

INTERESSE?

Herken je jezelf in het genoemde profiel? Stuur je motivatiebrief naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van Wiebe van Eijsden (HR Assistent) o.v.v. vacaturenummer Research Manager. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Wiebe via 020 – 4622761.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.zenithoptimedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie