[Vacatures] ZenithOptimedia zoekt een Senior AV Planner
25-04-2016 09:02:00 | Door: Marianna Beets | hits: 4695 | Tags:

Wij zijn ter uitbreiding op zoek naar een

Senior AV Planner (fulltime)

 

Ben je meer dan 3 jaar actief in het werkveld en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging, een volgende stap in je carrière of een werkgever die werkt voor groot aantal A-merken? Dan is de functie van Senior AV Planner echt iets voor jou!

DE BAAN

Als Senior AV Planner ben je verantwoordelijk voor het advies, de planning en de inzet van radio, televisie en online-video (audiovisuele middelen). Gedurende campagnes monitor en optimaliseer je de ingezette middelen zodat campagnedoelstellingen worden behaald. Tijdens dit proces werk je samen met een AV Consultant en een (Junior) AV Planner. Je rapporteert aan de AV Director. Dagelijks verdiep je je in de kijkcijfers van de vorige dag en gebruik je deze informatie voor je campagnes.

DE AFDELING

De AV Planning afdeling bestaat uit 10 collega’s die gespecialiseerd zijn in planning en advies over de inzet van radio, televisie en online-video.

JIJ

Beschikt over een cijfermatige sterke, nauwkeurig werkende persoonlijkheid en minstens 3 jaar actief in het werkveld. Je bent daarnaast communicatief sterk, proactief en klantgericht. Je beschikt over een goed analytisch vermogen en goed begrip van de mogelijkheden van de verschillende media. Tevens beheers je MS Office en de verschillende AV tools (o.a. Mediaview).

WIJ

ZenithOptimedia is nationaal en internationaal één van de grotere mediabureaus en werkt voor grote merken als L’Oréal Paris, Nestlé, Garnier, Dior, Mercedes-Benz, Puma, Nespresso, Ferrero en Triodos Bank. ZenithOptimedia adviseert over en begeleidt opdrachtgevers bij traditionele & nieuwe media en allerlei andere vormen van communicatie. ZenithOptimedia is gevestigd in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam met 90 gemotiveerde medewerkers.

WIJ BIEDEN

Veel eigen verantwoordelijkheid in een dynamische jonge omgeving. Je werkt met sparringpartners en professionals waar je van kunt leren en je werkt voor nationale en internationale A-merken. Een collegiale werksfeer waar hard wordt gewerkt aan succesvolle campagnes. We hebben marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, pensioenregeling, gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrels, social events, sportactiviteiten en flexibele start- en eind werktijden.

INTERESSE?

Herken je jezelf in het genoemde profiel? Stuur dan een motivatiebrief en je cv naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van Wiebe van Eijsden, HR Assistent o.v.v. Senior AV Planner. Voor meer informatie kun je Wiebe bereiken via telefoonnummer 020- 462 29 88.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.zenithoptimedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie