Van Diemen Communicatiemakelaars verzorgt PR Flight Claim
03-12-2015 16:41:00 | Door: Ton Boom | hits: 3463 | Tags:

Nathalie Beck, CMO Flight Claim: “Elke dag is de wereld van de luchtvaart wel in het nieuws: terrorismedreiging, natuurgeweld en stakingen. Die activiteiten kunnen allemaal effect hebben op de rechten van de passagiers. 60% van de Europeanen is niet op de hoogte van de rechten en plichten als passagier. Samen met Van Diemen Communicatiemakelaars kunnen we met Flight Claim bovenop het nieuws zitten en de Nederlandse passagier bewust maken van die rechten.”

Casper van Diemen, directeur van Van Diemen Communicatiemakelaars: “Wij zijn hartstikke trots om met zo’n mooie klant te mogen gaan werken. Iedereen die regelmatig reist, is wel eens in de problemen gekomen met vertragingen. Door de PR te verzorgen van Flight Claim, zorgen we voor een grotere naamsbekendheid van dit begrip onder reizigers en weten zij bij wie ze moeten zijn als ze vertraging hebben ondervonden.”

Flight Claim

Flight Claim is een team van specialisten dat opkomt voor de rechten van luchtvaartpassagiers. Het team bestaat uit professionele en gespecialiseerde juristen die de regels kennen van het vakgebied. Zij vinden het belangrijk dat passagiers de compensatie krijgen waar ze recht op hebben en nemen graag de behandeling van de claim over om reizigers te ontlasten.

www.flightclaimservice.nl
www.communicatiemakelaars.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie