Viggo doet vrouwendingen op Libelle TV
12-04-2017 15:28:00 | Door: Marianna Beets | hits: 3869 | Tags:

Vanaf 12 april is Viggo Waas met zijn eigen programma te zien op Libelle TV: Viggo doet vrouwendingen. In Viggo doet vrouwendingen duikt Viggo Waas in de wereld van vrouwen door met ze mee te gaan en mee te doen. Met een doel.

Viggo Waas: “Ik wil leren vrouwen beter te begrijpen. Om zo ook mijn vriendin beter te begrijpen. Dit is geen boterzachte tactiek om in het gevlei te komen. Nee, ik begrijp vrouwen oprecht niet als het er op aan komt. Het idee is dus dat ik dingen ga doen die vrouwen leuk vinden om er zo achter te komen waarom ze dat leuk vinden. Waarom doet een vrouw zoals ze doet, denkt ze zoals ze denkt, geniet ze zoals ze geniet, lacht zoals ze lacht, huilt zoals ze huilt, kwaad is zoals ze kwaad is en heeft ze lief zoals ze lief heeft.”

En Viggo zou natuurlijk Viggo niet zijn als hij dat niet met de nodige humor en zelfrelativering doet.

Het begon bij yoga. Echt iets voor een mannenman als Viggo, al helemaal als die yogales tijdens de wedstrijd van Ajax is. Het is doekenyoga, en dus hangt Viggo anderhalf uur tussen 20 vrouwelijke yogi’s alles lekker los te laten.

Viggo: “En laat ik meteen maar eerlijk toegeven, het was heerlijk, ik zweefde, ik beleefde, ik leefde zonder streven naar meer en nog meer. Ik kwam tot rust en ik liet los. Mijn buurvrouw legde uit dat juist dat zo moeilijk was voor vrouwen in vergelijking met mannen. Loslaten. Ik knikte haar toe, liet los en verliet mijn drukke lichaam. Na de les nam ik afscheid van de vrouwen en de yoga lerares met een diepe buiging. Toen ik thuis kwam zei mijn vriendin 'wat zie jij er gelukkig uit'. Mijn dochtertje zei chagrijnig 'Ajax heeft gelijkgespeeld' en weet je wat, het kon me niets schelen. Ik ben nu een man die Yoga kan.”

Bekijk hier het yogafilmpje.

Ook zien hoe Viggo met vrouwen gaat stappen, shoppen en naar beautybeurzen, boekenclubs of een seksspeeltjeswinkel gaat..

Viggo doet vrouwendingen is vanaf 12 april iedere woensdag met een nieuwe aflevering te zien bij Libelle TV en staat met zijn column vanaf 21 april ook in Libelle. 

www.libelletv.nl  
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie