Vijf nieuwe consultants voor metapeople Benelux
19-01-2017 11:38:00 | Door: Katja Brokke | hits: 4035 | Tags:

Onlineperformancebureau metapeople, onderdeel van NetBooster Group, heeft vijf nieuwe consultants aangetrokken om een verdere groei binnen de Beneluxmarkt te bewerkstelligen.

De volgende consultants zijn per direct gestart:

David Hellendoorn
Hellendoorn is een ervaren onlinemarketingprofessional met een specialisme in SEO. Hij heeft ruime ervaring opgedaan zowel aan bureauzijde bij Tribal Internet Marketing als aan klantzijde bij ANWB. Hellendoorn gaat bij metapeople aan de slag als senior SEO consultant.

Jeffrey van Schaik
Van Schaik heeft een ruime ervaring opgedaan in de bureauwereld. Eerst als SEA consultant bij BlooSEM waarna hij werkzaam was bij Expand Online als senior onlinemarketingconsultant. Van Schaik is werkzaam bij metapeople als Strategy Director.

Jelmer Pol
Ook Pol heeft zijn sporen verdiend in de online bureauwereld; hij startte bij Storm Digital waarna hij bij iProspect Brussel werkzaam was als Senior Digital Consultant. Die rol gaat hij ook bekleden bij metapeople.

Judith Nissen
Nissen startte bij search bureau Checkit waarna ze zich ontwikkelde tot marketingcommunicatiemanager van iProspect en Dentsu Aegis Network waar ze verantwoordelijk was voor negen (online) mediabureaumerken. Ook binnen metapeople gaat Nissen de functie van marketingcommunicatiemanager vervullen.

Marthe Verpoucke
De uit België afkomstige Verpoucke spreekt vier talen en was eerder werkzaam bij Google/YouTube in de VS. Verpoucke gaat bij metapeople aan de slag als onlinemarketingconsultant voor de Belgische en Nederlandse markt.

Lennert de Rijk, Managing Director van metapeople Benelux: “Met mensen als de grootste waarde binnen onze business ben ik enorm trots op de komst van deze vijf ervaren consultants. Ze brengen ieder een set aan unieke kennis en ervaring mee dat de dienstverlening voor onze klanten naar een hoger plan tilt. Het is de basis voor onze verdere ontwikkeling en groei binnen de Benelux. Met een sterk internationaal netwerk achter ons en een ervaren team ga ik 2017 met veel vertrouwen tegemoet!”

www.metapeople.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie