Vliegende auto te koop tijdens MediaMarkt Festival
18-04-2017 15:18:38 | Door: Katja Brokke | hits: 2701 | Tags:

MediaMarkt gaat als eerste retailer ter wereld vliegende auto’s verkopen. De PAL-V Liberty Sport, een Nederlandse uitvinding, is op 26 april voor één dag bij MediaMarkt Eindhoven te koop. De verkoop van de auto valt samen met het MediaMarkt Festival, het eerste festival binnen winkelmuren in Nederland. Met het festival viert MediaMarkt zijn nieuwe winkelconcept, dat voor het eerst is toegepast in de winkel in Eindhoven Centrum.

De PAL-V is de eerste echte vliegende auto op de markt die is goedgekeurd voor particulier gebruik. Het gepatenteerde model maakt het mogelijk om de reguliere auto in enkele minuten om te bouwen tot vliegmachine. Tijdens het MediaMarkt festival is de PAL-V Liberty Sport te koop voor 299.000 euro. Consumenten krijgen bij aankoop van dit vervoersmiddel een iWatch met Fly/Drive-software cadeau. Belangstellenden kunnen een proefrit-proefvlucht kopen.

Jeroen Mertens, vestigingsdirecteur van MediaMarkt Eindhoven Centrum: “Een vliegende auto van 299.000 euro koop je niet zomaar. We bieden daarom ook een gecombineerde proefrit-proefvlucht aan. Deze speciale Fly/Drive Experience is niet alleen voor potentiele kopers, maar ook voor liefhebbers beschikbaar.”

Tijdens het festival kunnen klanten op de foto met de auto en in een simulator beleven hoe het is om de vliegende auto te besturen. Bovendien verloten MediaMarkt en PAL-V drie Fly/Drive Experiences onder de festivalgangers.

De Experience bevat een rondleiding en een Fly/Drive in de simulator op het PAL-V hoofdkantoor, maar ook een echte vliegles in de Magni 24 Gyrocopter bij de PAL-V Fly/Drive Academy te Breda International Airport. Er zijn vijftig Fly/Drive Experiences te koop voor 295 euro per stuk.

Marco van den Bosch, Director Marketing & Sales Benelux van MediaMarkt: “Daarmee behoor je tot de eersten in de wereld die daadwerkelijk de lucht in gaan met een vliegende auto. Het is natuurlijk waanzinnig dat je straks een winkel in kan stappen en een vliegende auto kan kopen.”

DJ La Fuente op eerste festival binnen winkelmuren

De vliegende auto is te bewonderen tijdens het MediaMarkt Festival, een gratis festival in de winkel in Eindhoven waarmee elektronicawinkel de heropening van MediaMarkt Eindhoven Centrum viert met de stad. Er zijn onder meer kookdemo’s, demonstraties 3D-printen van voedsel en gamewedstrijden. Klanten kunnen ook meedoen aan dj-workshops of VR-parachutespringen.

Conceptstore

MediaMarkt presenteert zijn nieuwe conceptstore in de compleet heringerichte winkel in Eindhoven Centrum. Samen met de nog te heropenen MediaMarkt in Wilrijk (België) is het de eerste winkel waarin het nieuwe concept is toegepast. In de nieuwe winkelformule van MediaMarkt komen innovatie, winkelbeleving, service, online en offline samen in een totaal nieuwe winkelwereld.

www.mediamarkt.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie