Vogue Nederland viert vijf jarig bestaan met naakte Lara Stone en Doutzen Kroes op de cover
09-03-2017 06:52:00 | Door: Arjen Westra | hits: 4973 | Tags:

Vogue Nederland bestaat vijf jaar en viert dit met een bijna 400 pagina's tellend jubileumnummer, samengesteld door top fotograaf Mario Testino, die speciaal hiervoor maar liefst zes modeseries heeft gefotografeerd. Testino bracht exclusief voor Vogue een ode aan Nederland en Nederlandse modellen onder het thema Dutch Love, met op de oranje cover een naakte Lara Stone en Doutzen Kroes in intieme pose.
 
Sinds de lancering in maart 2012 is Vogue Nederland uitgegroeid naar oplage van 65.000 exemplaren per maand. De afgelopen jaren werkte het blad samen met vermaarde fotografen, onder wie Peter Lindbergh, Patrick Demarchelier, Angelo Pennetta en Josh Olins. En met de Nederlanders Annemarieke van Drimmelen, Marc de Groot, Paul Bellaart en Alique.

In het 380 pagina’s tellende nummer komt een selectie van Nederlandse internationale modellen aan bod, onder wie Imaan Hammam, Daphne Groeneveld en Marjan Jonkman. Mario Testino: “Het leek me te gek om met alleen Nederlandse modellen te werken. Schoonheid is hier in overvloed aanwezig, en die heb ik gecombineerd met het beroemde Nederlandse licht dat je op zovele prachtige schilderijen ziet. En dat weer gemixt met de vrijheden en het excentrieke kleedgedrag. Jullie kleden je hier heel vrij en persoonlijk.”

In december 2016 won Vogue Nederland de Mercur-prijs voor Tijdschrift van het jaar. Vogue.nl trekt 450.000 unieke bezoekers per maand.

Spice PR tekent voor de PR-campagne.

www.vogue.nl
www.spicepr.nl
www.mariotestino.com
www.genj.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie