Vote Company komt met helicoptertransfer voor bezoekers MIPCOM
04-09-2017 09:24:00 | Door: Arjen Westra | hits: 2931 | Tags:

Organisator van publieksverkiezingen Vote Company biedt dit jaar de mogelijkheid om per helikopter bij de MIPCOM te arriveren met een transferservice van Nice Airport naar Cannes.

Wilfred Romijn, co-founder van Vote Company: “Alles in Cannes straalt luxe uit, maar om vanaf Nice Airport naar Cannes te komen ben je normaal gesproken aangewezen op een taxi, bus of huurauto. Dat kon beter vonden wij en dus bieden we bezoekers van de MIPCOM nu de mogelijkheid aan om in stijl te arriveren: per helicopter. Het is ook meteen een knipoog naar het werk dat we dagelijks doen: we brengen verkiezingen naar een hoger niveau, leveren maatwerk, ontzorgen opdrachtgevers en voegen, net als bij de helicoptervluchten in Cannes, echt waarde toe.”

Vote Company werkt voor diverse opdrachtgevers uit de mediabranche zoals bijvoorbeeld De Persgroep en Vakmedianet. Bekende verkiezingen waarvoor het bedrijf verantwoordelijk is, zijn de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, de Zoover Awards en de Dutch-IT Awards. Dit jaar werd een Cross Media Award gewonnen voor de campagne rondom de Verkiezing van het Mooiste Natuurgebied. Deze verkiezing werd door Vote Company georganiseerd in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken.

www.votecompany.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie