VriendenLoterij en Tiny Riot lanceren online videoformats
16-03-2017 10:26:00 | Door: Arjen Westra | hits: 3903 | Tags:

De VriendenLoterij, de loterij voor gezondheid en welzijn in Nederland, lanceert vijf nieuwe unieke door online Digital Format Agency Tiny Riot ontwikkelde digitale formats exclusief voor de VriendenLoterij-YouTubekanaal.

Waarom eigenlijk? Omdat de online consumptie van leuke, snelle en luchtige videocontent ongekend groot is.

Met de nieuwe formats wil de loterij de kijker meenemen in de wereld van prijzen en goede doelen die achter de VriendenLoterij schuilgaat.

Vanaf 15 maart publiceert zij iedere maandag, vrijdag en driewekelijks op woensdag een video.

Daarin gaat een bijzondere hartenwens in vervulling of wordt een winnaar op ludieke wijze verrast met een prijs.

De eerste video van het format Make It Happen staat sinds woensdag live.

Pieter Jan Burgers, hoofd marketing VriendenLoterij: ”De online consumptie van leuke, snelle en luchtige videocontent is ongekend groot. Video's waarin iemand oprechte emotie laat zien, recht vanuit het hart, zijn erg populair. Vanuit de VriendenLoterij verrassen we niet alleen maandelijks winnaars met prijzen, maar juist ook de mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.”

De presentatie van de nieuwe formats wordt gedaan door Mark Simoons, een presentatietalent van de VriendenLoterij, Ingrid Jansen, presentatrice van de tv-programma Totally Fit Kids op RTL 4,en door Diego González-Clark, acteur uit de musical War Horse.

Voor Make It Happen zet de VriendenLoterij gepassioneerde vrijwilligers in het zonnetje. Iedere drie weken bezoekt Ingrid namens het VriendenFonds totaal onverwachts een vrijwilliger en laat zij hun hartenwens op spectaculaire wijze in vervulling gaan.

Hoeveel vakantiehuisjes kun je huren met één miljoen euro? Hoeveel massages kun je krijgen voor 100.000 euro? Mark maakt vanaf maandag 27 maart in Loaded iedere twee weken inzichtelijk wat je allemaal met een geldprijs van de VriendenLoterij kunt doen.

Vanaf maandag 20 maart verrast Ingrid of Diego om de week een winnaar in Carpool Giveaway. Nietsvermoedende deelnemers mogen instappen in een splinternieuwe auto voor een autoritje.

De deelnemer denkt dat de chauffeur hen naar hun prijs brengt. Maar de prijs is dichterbij dan ze denken! 

In Fitte Vrienden gaat Ingrid om de week op pad om op eigenzinnige wijze kennis te maken met verschillende sporten en sportverenigingen die gesteund worden door de VriendenLoterij. Vanaf 24 maart kun je zien hoe Ingrid de uitdaging aangaat en het soms behoorlijk te verduren krijgt...

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor goede doelen in Nederland. Bij Echte Helden schiet Diego deze helden te hulp en biedt hen waar nodig een steuntje in de rug.

Met mooie verhalen en leuke activiteiten benadrukt Diego de cruciale rol die vrijwilligers spelen in Nederland. De eerste video uit deze reeks is vanaf 31 maart te zien.

Arthur Clement, general manager Tiny Riot!: "Als digital agency is het geweldig om voor de VriendenLoterij een online videostrategie te ontwikkelen. De VriendenLoterij zet zich op een unieke wijze in voor de Nederlandse samenleving.”

www.vriendenloterij.nl
www.tinyriot.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie