Vriendin viert twintig-jarig bestaan met twintig lezeressen als gasthoofdredacteur
13-09-2017 06:34:00 | Door: Arjen Westra | hits: 2115 | Tags:

Weekblad Vriendin is twintig jaar en viert haar verjaardag uitgebreid samen met haar lezeressen. Het jubileumnummer is gemaakt met twintig lezeressen die voor één dag gasthoofdredacteur waren. 
 
Sandera Krol, hoofdredacteur van Vriendin: ‘’Vriendin is al twintig jaar een echte vriendin voor haar lezeres en biedt haar wekelijks persoonlijke verhalen waarin zij zichzelf en haar eigen leven herkent. De lezeres vindt in Vriendin inspiratie en praktische informatie om haar drukke leven gemakkelijker, leuker, gezelliger en goedkoper te maken. Vriendin is er voor de gewone vrouw en straalt dit uit op iedere pagina van het blad, in ieder verhaal. Daarmee is Vriendin uniek in het schap.’’
 
Als een van de meest gelezen vrouwenweekbladen, weet Vriendin zeer stabiel te blijven in een dalende markt met een bereik van 520.000 vrouwen.
 
Voor het jubileum nodigde Vriendin dan ook twintig lezeressen als gasthoofdredacteur een hele dag uit op de redactie, om het extra dikke jubileumnummer samen te stellen met bakinspiratie met het Taart Bakboek en superprijzen in Vriendin’s grote Feest Win Gids. Een interview met Robert ten Brink mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

www.vriendin.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie