Mike Hupkens en Jochem Klicks creatieven Wavemaker
18-04-2016 10:14:00 | Door: Marianna Beets | hits: 4903 | Tags:

Wavemaker heeft twee jonge toptalenten binnen gehaald om het creatieve team te ondersteunen. Mike Hupkens (27)  en Jochem Klicks (25) zullen zich voornamelijk bezig houden met online creatie voor Netflix en zullen onder leiding komen van Creative Director Rik toe Water.

In reactie op hun benoeming: “Bij de eerste ontmoeting was er al een klik met Wavemaker en MEC. Het dagelijks bezig zijn met de nieuwste digitale ontwikkelingen en content creatie ligt ons wel. Daarnaast heeft het Wavemaker team een aanstekelijke energie waardoor we niet stil kunnen zitten. Wat hier gebeurt op het gebied van social media is echt een feest. We hopen dat onze ervaring bij digitale- en reclamebureaus hier een bijdrage aan kan leveren.”

Niels Langereis, Head of Wavemaker: “Met de komst van Mike en Jochem hebben we twee jonge toptalenten uit de markt weten te halen. Gedurende de sollicitaties werd duidelijk dat Mike en Jochem perfect paste bij onze visie voor Wavemaker. Wij zochten naar creatieven die begrijpen dat er altijd een echte consument aan de andere kant van de getoonde boodschap zit. Mike en Jochem hebben ondanks hun jonge leeftijd enorm goed door dat content die ‘designed to be desired’ is, de uiteindelijke droom voor marketeers zou moeten zijn.”

Rik toe Water, Creative Director: “Mike en Jochem zijn erg toffe gasten met een digitaal hart. Ze hebben energie voor tien en een natuurlijke drang om constant de grenzen op te zoeken en te verleggen. Hun enthousiasme en nieuwsgierigheid kent geen comfort zones en werkt enorm aanstekelijk binnen het gehele bureau. Het zijn doeners in plaats van praters en dat is precies wat ik zoek.” 

MEC Amsterdam

Media en Communicatie Bureau MEC werkt geïntegreerd en is zeer vooruitstrevend in digitale marketing communicatie. Voor klanten die op zoek zijn naar exceptionele resultaten. MEC weet als geen ander de consument in beweging te brengen. MEC biedt merken zowel ‘engagement at scale’ als de beslissende communicatieprikkel om consumenten tot koop te laten overgaan. Daarvoor werken 95 top talenten in alle specialismen samen in een vast team rondom de klant. Van strategie, TV en online video planning, radio, print en out of home tot en met een compleet social media bureau en performance marketing bureau. Deze unieke set aan disciplines zijn bij elkaar gebracht in wat zij de ‘creative workplace’ noemen. MEC is een van de oprichters van GroupM, de beleggingsbeheergroep van WPP op mediagebied.

www.mecglobal.nl    
www.mecglobal.nl/mecwavemaker

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie