WAVEMAKER werkt voor Louwman Group
03-04-2018 12:49:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3651 | Tags:

WAVEMAKER is het nieuwe mediabureau van de Louwman Group; onder meer Toyota, Suzuki, Lexus. Na een intensief pitchtraject, onder begeleiding van 3MO, kiest de Louwman Group voor WAVEMAKERr omdat de visie en strategie perfect aansluiten bij het realiseren van de doelstellingen en groeiambities van de komende jaren.

Martijn van de Ven, Manager Marketing Communicatie Toyota: “De combinatie van de strategische en creatieve media knowhow van WAVEMAKER in Amsterdam, gecombineerd met de digitale capaciteiten van het bureau in Eindhoven en Sittard hebben de doorslag gegeven. Wat je als klant wilt, zijn gepassioneerde mensen die klaar zijn voor de toekomst, geïntegreerd werken en ijzersterk zijn in digitaal. Dat hebben we gevonden bij WAVEMAKER.”

Isabelle Dacz, CEO WAVEMAKER: "We zijn verheugd en trots om de Louwman Group als klant te mogen verwelkomen. Het bewijst dat onze nieuwe WAVEMAKER propositie resoneert in het complexe landschap. We zien ernaar uit om als partner met deze
mooie merken te gaan samenwerken en bij te dragen aan de doelstellingen middels een optimale mix in media, content en technologie.”

www.mec-wavemaker.nl
www.louwmangroup.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie