Whitelabel PR werkt samen met Dibevo
19-09-2016 11:15:00 | Door: Katja Brokke | hits: 3382 | Tags:

De veertienhonderd leden van Dibevo, de belangenbehartiger voor ondernemers in de gezelschapsdierenbranche, kunnen voortaan een beroep doen op Whitelabel PR. Het bureau is door brancheorganisatie Dibevo als de specialist geselecteerd waar de leden een beroep op kunnen doen bij communicatie- en pr-ondersteuning. 

Joost de Jongh, voorzitter van Dibevo: "We zien steeds vaker dat individuele leden van ons behoefte hebben aan marketing- en pr-ondersteuning. Toen een van onze leden zelf met Whitelabel PR aan kwam zetten, zijn we een gesprek aangegaan. Na twee succesvolle lezingen, zijn wij van mening dat we alle leden in contact willen brengen met oprichter David Gribnau."
 
David Gribnau, bedenker en oprichter van Whitelabel PR: "Dibevo is de vertegenwoordiger van ruim veetienhonderd directe en duizend indirecte leden in de gehele gezelschapsdierensector. Van dierenspeciaalzaken tot trimsalons en van dierenpensions tot de producenten van bijvoorbeeld honden- en kattenbrokken. Zij willen allemaal aandacht voor hun onderneming en daarbij gaat Whitelabel PR ze helpen. Met individueel advies maar ook met lezingen en workshops die samen met Dibevo worden georganiseerd."

www.whitelabelpr.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie