Willemijn Francissen mediadirecteur NTR
01-09-2017 13:52:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2907 | Tags:

Willemijn Francissen is de nieuwe mediadirecteur van de NTR. Zij volgt Carel Kuyl op, die dit najaar de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en dan de NTR zal verlaten.

Paul Römer, algemeen directeur: “Deze functie is essentieel voor de inhoudelijke kwaliteit en ontwikkeling van de NTR. Diepgaande kennis van de NTR en grote affiniteit met het programmapakket, gecombineerd met een goed netwerk binnen Hilversum zijn essentiële voorwaarden voor succes. Binnen de NTR is in Willemijn Francissen de juiste persoon gevonden die over deze kwaliteiten beschikt, gezien haar brede ervaring bij verschillende omroepen en producenten.”

Willemijn Francissen werkt sinds 2015 bij de NTR als Integraal Eindredacteur Kennis. Daarvoor werkte ze ruim 15 jaar als freelancer.

Francissen: “De afgelopen jaren heb ik al met veel plezier bij de NTR gewerkt. Er worden hier prachtige programma’s gemaakt door geweldige vakmensen. We hebben een paar ijzersterke klassiekers in ons pakket én er wordt veel nieuws ontwikkeld, voor radio, tv en online. Ik ben vereerd met mijn nieuwe rol, en ik ga met hetzelfde enthousiasme als de afgelopen jaren mijn bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de NTR. Daar heb ik enorm veel zin in.”

www.ntr.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie