Winkelman en Van Hessen wint pitch Cyber Security Week
27-07-2017 14:14:48 | Door: Katja Brokke | hits: 3340 | Tags:

Winkelman en Van Hessen heeft de pitch gewonnen om Cyber Security Week 2017 te organiseren. In de laatste week van september staat Nederland internationaal in de spotlights rondom het thema digitale veiligheid. De pitch werd uitgeschreven door het nationale veiligheidscluster The Hague Security Delta (HSD).

Ivo Nederpelt, projectleider van Winkelman en Van Hessen: "Wij vinden het geweldig om de coördinatie, planning, socialmediacampagne en het contact met internationale media op ons te nemen. Talloze toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland werken mee. Het belooft een groot succes te worden."

70 evenementen

Honderden experts leveren hun bijdrage: van het bestrijden van hackers en ransomware tot de digitale beveiliging van energiecentrales en overheidsdiensten. Deelnemers vanuit de hele wereld bezoeken ruim 70 evenementen op verschillende locaties in Den Haag. Onderdeel van de Cyber Security Week 2017 zijn de Cyber Crime Conference van Europol-INTERPOL en de finale van de wereldwijde EC-Council hacking contest Cyberlympics.

De Cyber Security Week is een initiatief van The Hague Security Delta, in samenwerking met de Gemeente Den Haag, InnovationQuarter, Deloitte en The Hague Convention Bureau en meer dan 80 partners.

Chantal de Niet, communicatiemanager bij The Hague Security Delta: “In 2015 bleek de eerste Cyber Security Week nationaal en internationaal een schot in de roos. Cybersecurity staat bij bedrijven en overheden inmiddels bovenaan de agenda, helemaal na de recente ransomware aanvallen. De belangstelling om mee te doen is gigantisch en onderstreept de leidende positie van The Hague Security Delta op dit thema. Met Winkelman en Van Hessen aan onze zijde om ons te helpen met de programmering van de week, creëren we ook dit jaar weer een spraakmakend programma en positioneren we Nederland en Den Haag als Cyber Security Capital of Europe.”

De week vindt plaats van 25 t/m 29 september.

www.wenvh.nl
www.thehaguesecuritydelta.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie