Yara Michels hoofdredacteur Linda.meiden
17-10-2017 14:38:00 | Door: Max Vlugt | hits: 6289 | Tags:

LINDA. heeft Yara Michels benoemd tot hoofdredacteur van LINDA.meiden. Michels is fashionblogger, vlogger, schrijver en presentatrice. Ze werkte drie jaar als vaste editor voor modetijdschrift ELLE, en is oprichter van de lifestylewebsite Chapter Friday. Met de komst van Michels, per 1 december, wordt de verschijningsfrequentie van LINDA.meiden verhoogd, van vier naar zes uitgaves per jaar.

Jildou van der Bijl, hoofdredacteur LINDA. en creatief directeur Mood for Magazines: "Wij zijn enorm blij dat Yara ons creatieve team komt versterken. Deze tijd vraagt om nieuwe manieren om in contact te komen met jonge vrouwen en Yara heeft met haar social media-ervaring bewezen dit heel goed te begrijpen. Bovendien zijn de LINDA.waarden slim, eigenwijs en altijd met een knipoog van toepassing op haar persoonlijkheid. Wij geloven dat Yara uitermate geschikt is om het platform LINDA.meiden de komende jaren naar een hoger plan te tillen." 

Michels: "LINDA.meiden vind ik echt een blad met lef. Een titel voor jonge vrouwen die weten wie ze zijn, die ook willen groeien en de wereld willen onderzoeken. Het is mooi om met LINDA.meiden een plekje in hun leven te mogen innemen. Het is voor mij een droom die uitkomt om als hoofdredacteur van LINDA.meiden inspirerende verhalen te maken voor jonge vrouwen. Een relatie met ze opbouwen is wat ik al jaren met veel passie doe op YouTube, Instagram en Chapter Friday. Mijn missie wordt dan ook vooral om LINDA.meiden online én offline nog meer een gezicht te geven en de bijzondere band met de lezers verder te verdiepen. Ik ben erg enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk en kijk ernaar uit om met dit sterke, creatieve team te werken aan de allerbeste content!"

De nieuwe LINDA.meiden, met een groot interview met Yara, ligt vanaf 28 november in de winkel.

www.lindanieuws.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie