Yvonne Coldeweijer in Villa Pardoes campagne
03-05-2017 12:12:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2265 | Tags:

In samenwerking met digital agency C2B en videobureau FOUR creating gaat Villa Pardoes op zoek naar YouTubers die gezamenlijk donaties moeten binnenhalen voor het goede doel.

Creatieve kinderen kunnen Villa Pardoes-YouTuber worden door alleen of met hun klas een challenge in te sturen, die vervolgens verschijnt op het YouTube-kanaal van Villa Pardoes. Deze video’s kunnen ze gebruiken om donaties te werven en de YouTubers met de meeste donaties maken kans op een prijs tijdens de finaledag op 17 juni in de Efteling.

Villa Pardoes biedt al ruim zestien jaar gratis vakanties aan zo’n 600 gezinnen per jaar. Deze gezinnen kenmerken zich door een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Het goede doel biedt deze kinderen een vakantieplek, waar ze een tijdje aan iets anders denken dan hun ziekte en samen met hun broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s kunnen genieten.

Donaties werven via YouTube

Peter Dunselman, project- en campagnemanager C2B: "Het is altijd een feestje om aan de slag te gaan voor een mooi merk als Villa Pardoes. Villa Pardoes was op social media nog te weinig actief, terwijl de jongste generaties daar juist te vinden zijn. Daarnaast willen we niet alleen aandacht en donaties werven, maar kinderen activeren en in beweging brengen voor het goede doel."

Sander Beekman, mede-oprichter en strategy director FOUR creating: "Het mooie aan deze campagne is dat we een ware contentslag hebben geslagen in één productiedag. Door goed te scripten en te plannen hebben we in zeer korte tijd acht video’s weten te produceren waarmee merk en bureau hun campagne kunnen aanjagen. Naast de uitlegvideo met Yvonne Coldeweijer en de nodige pre-rolls hebben we met Pardoes drie te gekke ‘how to-video’s’ gemaakt, waarmee we toekomstige YouTubers op weg helpen."

www.challenges.villapardoes.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie