Zeven nieuwe katernen voor NU.nl
06-11-2018 09:20:30 | Door: Katja Brokke | hits: 2973 | Tags:

Het katern Overig op NU.nl maakt plaats voor bijlagen over onder andere Auto, Gezondheid, Eten en drinken en Werk. De bijlagen worden gemaakt door de redactie van NU.nl, in samenwerking met verschillende tijdschriften.

Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl: “We willen onze bezoekers met online mini-tijdschriften over specifieke thema’s elke dag een extra reden geven om naar NU.nl te gaan.”

In het katern Werk kijkt de economieredactie van NU.nl met een kritische blik kijkt naar alles dat opvalt op de werkvloer of rondom het thema carrière. In Gezondheid brengen ze praktische artikelen over hoofd, lichaam en bewegen. NU.nl werkt op dit thema samen met het tijdschrift Flow en Gezondheidsnet. Geld heeft aandacht voor alles wat speelt op gebied van persoonlijke financiën, Auto gaat om alles rondom autonieuws en mobiliteit, in samenwerking met Autoweek. Eten en drinken staat in het teken van trends en inspiratie voor in de keuken. Wetenschap wordt gemaakt in samenwerking met het populairwetenschappelijke tijdschrift Quest en het katern Wonen gaat over alles op het gebied van verbouwen, interieurtrends en duurzaam wonen.

www.NU.nl    
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie