Ziggo zendt concert Guus Meeuwis live uit
01-12-2017 13:41:36 | Door: Suzanne van der Meij | hits: 3640 | Tags:

Op zaterdag 2 december zendt Ziggo het concert Groots met een zachte G van Guus Meeuwis in de Ziggo Dome live uit in HD op Ziggo tv-kanaal 13.

Vorig jaar stond Guus voor het eerst in de Ziggo Dome met zijn winterspektakel. Dit weekend keert hij terug naar de Ziggo Dome voor twee optredens. Tijdens de tweede wintereditie van Groots blikt Guus samen met tal van andere artiesten terug op het afgelopen jaar. Een jaar waarin zijn Het is een nacht die je normaal alleen in films ziet, als uitdrukking werd opgenomen in de Dikke Van Dale en het jaar dat hij voor het eerst op Pinkpop stond. 

Guus Meeuwis: "De maand december draait om tradities en ik denk dat we er sinds vorig jaar eentje bij hebben. De winterconcerten in de Ziggo Dome waren zo leuk dat we niet lang twijfelden om het nog een keer te doen. Natuurlijk neem ik al het goede van december mee, van Sinterklaas tot de Kerstman, van banketletter tot vuurwerk. Ik wil vieren waar we zijn gekomen en hoe meer mensen, des te groter het feest. De live-uitzending van het concert past daarom precies in dat plaatje." 

Live op Ziggo TV kanaal 13 en Ziggo GO

Als hoofdsponsor van de Groots-concerten zorgt Ziggo ervoor dat alle klanten het concert op zaterdag 2 december om 20.30 uur gratis meebeleven. Dit kan via Ziggo kanaal 13 of de Ziggo GO app. 

www.ziggo.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie