Zoomin.TV zender CATOPIA.TV lanceert Tinder voor katten
04-10-2017 15:09:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 2514 | Tags:

Tinder voor katten? Jazeker! Kattenzender CATOPIA.TV lanceert een nieuwe feature in zijn app CATOPIA. Met CATINDER worden adoptiekatten in de verschillende dierenasielen gemakkelijker dan ooit gekoppeld aan een nieuw baasje. Eenvoudig links of rechts swipen tot je een match krijgt met de kat van jouw dromen.

De katten die voorbijkomen, staan in de database van de website Ik zoek baas.nl van de Dierenbescherming. Daarop worden alle dieren voorgesteld die in de asielen van de Dierenbescherming zitten en een nieuw huis zoeken. Nederland heeft de wereldprimeur met CATINDER.

Erik Kross, music director bij Zoomin.TV: “Bij het kattenkanaal CATOPIA.TV draait alles om katten in alle kleuren en maten. Met CATINDER helpen wij adoptiekatten graag aan een beter leven bij een nieuw baasje. CATINDER maakt het makkelijker dan ooit om een nieuwe spinnende vriend te vinden én helpt katten die een nieuw baasje zoeken. Bovendien is het ook leuk en ontspannend om naar katjes te kijken. Happiness is having a cat as friend.”

Het werkt heel simpel: download of update de app CATOPIA, swipe naar links voor de volgende kat of naar rechts voor meer informatie en de locatie van het asiel dat je kunt bellen voor een date. Voor wie zich zorgen maakt: er kunnen geen katten online besteld worden.

Dit jaar staat de Dierendagcampagne van de Nederlandse Dierenbescherming in het teken van asieldieren. Hiervoor is een speciale promo opgenomen. CATOPIA.TV ondersteunt deze campagne en zendt de promo op Wereld Dierendag - 4 oktober - elk uur uit.

CATOPIA.TV is een initiatief van Zoomin.TV.

www.catopia.tv
www.catopia.tv/catinder

www.zoomin.tv


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie