Abovo Media genomineerd voor de FD Gazellen 2013
24-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5326 | Tags:

 

Voor het tiende jaar op rij reikt Het Financieele Dagblad in 2013 de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende onderneming van Nederland. Alle bedrijven die over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een omzetgroei van ten minste 20 procent lieten zien, komen in aanmerking voor een FD Gazelle Award. Abovo Media is genomineerd voor een FD Gazelle Award.

 

Dit jaar organiseert het FD vijf regionale bijeenkomsten. Op 28 november zal Abovo Media aanwezig zijn bij de uitreiking van de Awards voor Noord-Holland.

 

Kees Verbeek, directeur van Abovo Media: “Abovo Media groeit ieder jaar op eigen kracht. Voortdurend wordt hierbij de strategie onder de loep genomen en waar nodig aangepast om altijd actueel te zijn en te kunnen focussen op de juiste zaken.”

 

Abovo Media is een fullservice media-, reclame en online bureau, gevestigd te Hoorn. Met ongeveer 1700 zeer diverse, regionale en landelijke adverteerders die door een team van ongeveer 65 professionals ondersteund worden, is Abovo Media inmiddels een bureau die landelijk bovenin meedraait. Abovo is lid van de PMA (Platform Media Adviesbureaus) en ook in 2013 weer sterk groeiend. Abovo.

 

www.abovo.nl

www.fd.nl/gazellen

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie