Accessoirelabel Fab. ontwerpt tas voor 15-jarig bestaan van Net5
26-03-2014 15:22:11 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6562 | Tags:

 Dit jaar bestaat Net5 precies vijftien jaar. Om dit jubileum te vieren, heeft het Amsterdamse accessoirelabel Fab. speciaal voor de tv-zender en haar kijkers een fashionable tas ontworpen. Vanaf april is de zwarte leren tas verkrijgbaar. In combinatie met een tijdschriftenabonnement naar keuze is dit een unieke aanbieding en een bijzondere samenwerking tussen Net5, Fab. en Sanoma.

 

Fab.

De 33-jarige oprichtster Fabienne Chapot ging haar droom achterna door simpelweg producten te maken waar ze zelf van houdt. Fab. designs komen recht uit het hart. Net als hun designer zijn de tassen en clutches van Fab. vrouwelijk, stoer en kleurrijk. Het Amsterdamse merk is gek op alles wat je maar van leer kunt maken. Fab. wordt in meer dan 16 landen wereldwijd verkocht en heeft een eigen flagship store in de 9 Straatjes in Amsterdam. Het merk won de harten van beroemdheden zoals Doutzen Kroes, Nicolette van Dam en Linda de Mol.

 

Net5 limited edition tas

De exclusieve Net5 Fab. tas is speciaal ontworpen voor het vijftienjarig jubileum van de tv-zender. De tas is gemaakt van sterk, soepel, zwart leer. Aan de buitenkant zit een groot ritsvak, handig voor sleutels en telefoon. De binnenvoering is roze en bevat nog eens drie ritsvakken. De tas is voorzien van de bekende hartvormige sleutelhanger, in dierenprint.

 

Bijzondere samenwerking

De verjaardag van Net5 is de aanleiding voor het exclusieve Fab. ontwerp. In combinatie met een abonnement op een tijdschrift naar keuze (Beau Monde, Grazia, Marie Claire, Nouveau, Flair en VIVA) maakt het een perfect cadeau om te geven of te krijgen. Via www.fab.nl/net5 is de limited edition tas te bestellen.

 

www.fab.nl/net5 

www.fab.nl 

www.net5.nl

www.sbs6.nl 

www.sanoma.nl