Add to Favorites is value added reseller van AcceptEmail
22-10-2013 11:01:42 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3289 | Tags:

AcceptEmail en Add to Favorites zijn een samenwerking aangegaan. De samenwerking is een bundeling van krachten die de combinatie van e-mail, online factureren en betalen ‘e-facturatie’ mogelijk maakt. Deze digitale facturatie- en betaaldienst past uitstekend bij de klanten van Add to Favorites. Het is innovatief, persoonlijk en maakt de inhoud van e-mails echt relevant met actuele factuur- en betaalinformatie. Wat voor de klanten van groot belang is om hun doelen te behalen.

 

De kracht van samenwerken
Bastiaan Ter Burg
(managing director Add to Favorites) licht de samenwerking toe: “Add to Favorites heeft de visie dat e-mail voor meer klantcommunicatie momenten kan worden ingezet dan alleen voor marketingdoeleinden. In die hoedanigheid krijgen wij dus ook vaak de vraag facturen te sturen via e-mail. Om dit goed en betrouwbaar te kunnen faciliteren zijn wij de samenwerking aangegaan met AcceptEmail. Daarnaast gaan wij nog verder. Add to Favorites kan de AcceptEmails ook nog voorzien van extra dynamische en gepersonaliseerde content. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een boodschap aan de AcceptEmail nadat iemand heeft betaald, bijvoorbeeld in de vorm van een kortingscoupon.

 

Peter Kwakernaak (CEO van AcceptEmail) vult aan: “AcceptEmail is de uitvinder van en de marktstandaard voor factureren & betalen via e-mail en mobiel – de digitale acceptgiro. Sinds kort helpen we bedrijven ook met het verkrijgen van elektronische machtigingen in het kader van SEPA. Met onze overstapservice kunnen bedrijven hun klanten naar de betaalmethode van hun voorkeur dirigeren (overschrijven of incasseren). Het is essentieel dat een AcceptEmail aankomt in de mailbox van de klant, dat hij gelezen en begrepen wordt en er in alle e-mail clients (bijv. Gmail, Hotmail of Exchange) perfect uitziet. Add to Favorites is al vele jaren specialist op deze gebieden en voegt als e-mail marketing specialist serieus waarde toe aan onze propositie. Want het doel van onze klanten is eenvoudig: conversie van verzonden AcceptEmail betaalverzoeken naar betalingen. De kennis en ervaring uit e-mail marketing wordt toegepast op finance. Add to Favorites en AcceptEmail verleiden samen de klanten van onze klanten om hun rekeningen snel te betalen.”

 

Over AcceptEmail

Met AcceptEmail kunt u veilig rekeningen betalen met iDEAL, PayPal of creditcard, gewoon vanuit de eigen vertrouwde mailbox op uw notebook, tablet of smartphone. Betalen gaat vlot en gemakkelijk omdat u niets meer hoeft over te tikken.

 

Over Add to Favorites

Add to Favorites verzorgt klantcommunicatie en marketing via het kanaal e-mail. Dat doen we door middel van ons ‘total e-mail model’, vanuit de overtuiging dat e-mail meer is dan een marketingkanaal alleen. Add to Favorites profileert zich als specialist voor alle vormen van e-mailmarketing. Van e-mailnieuwsbrieven tot het centraliseren van procescommunicatie via e-mail, Add to Favorites heeft hiervoor alle kennis, software en diensten in huis.

 

www.addtofavorites.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie