AdsVentures Internet Media: Eerste telefoon abonnement vergelijkingsapp gelanceerd
08-11-2013 14:31:30 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3523 | Tags:

Op 8 november is de eerste telefoon abonnement vergelijkingsapp gelanceerd. Deze app is vanaf vandaag voor alle Android toestellen te downloaden via Google Play. De app is ontwikkeld voor Android omdat 69% van alle smartphonegebruikers in Nederland dit besturingssysteem gebruikt.

 

De telefoon abonnement vergelijker is de eerste onafhankelijke vergelijkingsapp op het gebied van mobiele telefoon abonnementen. Via deze app kunnen consumenten verschillende aanbieders en telefoons vergelijken op basis van prijs en soort abonnement en deze direct afsluiten.

 

De app is ontwikkeld door AdsVentures Internet Media, een groeiend online marketing bedrijf. Het betreft een doorontwikkeling van de telecomvergelijker van Daisycon, het grootste performance based online marketing netwerk in Nederland. Beide bedrijven zien de populariteit van de apps stijgen en erkennen de potentie van een telefoon vergelijkingsapp. Bijna iedereen in Nederland is tegenwoordig in het bezit van een smartphone en wil hier nooit teveel voor betalen. Via deze app is het nu mogelijk om een scherpe deal te sluiten.

 

De vergelijkingen in deze app zijn gemaakt op basis van verschillende variabelen. Denk hierbij aan: soort telefoon, aanbieder, aantal belminuten, aantal MB en prijs, die op een overzichtelijke wijze worden weergegeven. Binnen de app is het bovendien mogelijk om een nieuw abonnement af te sluiten of een abonnement te verlengen. Hierna kan er een keuze worden gemaakt tussen vele verschillende toestellen, waaronder merken als iPhone, Samsung en HTC. Niet alleen is er veel keus qua toestellen, ook zijn er veel mogelijkheden bij de keuze voor aanbieders. Zo is het onder andere mogelijk om een abonnement af te sluiten bij Hi, KPN of Vodafone.

 

Zodra er een keuze is gemaakt, kan het abonnement direct worden afgesloten bij de gekozen aanbieder. Deze eerste telefoon abonnement vergelijkingsapp maakt het dus mogelijk om al binnen enkele minuten een abonnement af te sluiten. De app is te bereiken via de volgende link: 

 

https://play.google.com/store/apps/details?

id=com.vergelijking.telefoonabonnement&hl=en

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                 Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/79119