AFAS Software verlengt voortijdig contract met Tennis Classics
11-03-2014 16:00:07 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3590 | Tags:

AFAS Software heeft het contract dat hen nog één jaar als hoofdsponsor aan de AFAS Tennis Classics verbindt opengebroken en verlengd tot en met 2016. “De AFAS Tennis Classics wordt gezien als het mooiste business-to-business event van Nederland en wij zien nog voldoende uitdagingen in de samenwerking. Daarom gaan we zeker drie jaar verder”, zo verklaart Truus Koppelaar, directeur Marketing & Communicatie van AFAS Software.

 

Toernooibaas Jacco Eltingh is zeer verheugd met de nieuwe afspraak met AFAS Software, dat inmiddels zes jaar hoofdsponsor van de Tennis Classics is. “In deze tijd is het fantastisch dat je samen zo’n afspraak kunt maken. Zakelijk geeft dit heel veel rust. Toeleveranciers en partners kunnen ook weer drie jaar verder en weten waar ze aan toe zijn. Los van die zakelijke aspecten zorgt AFAS Software ervoor dat wij komende jaren weer oud-wereldtoppers naar Nederland kunnen halen, waardoor iedereen in Nederland weer drie jaar kan genieten van een fantastisch tennisevenement.”

 

Het softwarebedrijf uit Leusden kiest haar sponsorschappen al jaren heel bewust en niet op onderbuikgevoel. Truus Koppelaar: “Wij zijn compleet met onze vier hoofdsponsorschappen, die allemaal een specifieke doelgroep hebben. AZ is voor de mannen in onze doelgroep, het AFAS Circustheater met de musicals is voor de vrouwen, de AFAS Sprookjesconcerten zijn voor de kinderen en kleinkinderen van onze doelgroep en de AFAS Tennis Classics zijn voor jong én oud en voor kijkers én beoefenaars van de tennissport.”

 

Aan de verlengde verbintenis met AFAS Software heeft Eltingh direct een langer verblijf in Apeldoorn gekoppeld. Met de gemeente Apeldoorn is overeengekomen dat de AFAS Tennis Classics tenminste tot en met 2016 in Apeldoorn blijft en in ieder geval in 2014 in het Omnisport. De AFAS Tennis Classics zijn dit jaar van 27 tot en met 30 november.

 

Sinds de start van AFAS Software als hoofdsponsor in 2008, is het aantal partners van de AFAS Tennis Classics gegroeid tot 175. Samen zorgen zij jaarlijks voor een uniek VIP-dorp tijdens de Classics. Veel partners van de Classics zijn ook partners van AFAS Software.

 

Eltingh: “Daarom ben ik ook zo blij met verlenging van het contract. Nog dagelijks leer ik van de samenwerking met AFAS Software; hoe zij met bedrijven en partners omgaan en hoe je bedrijven verbindt. Bovendien is de AFAS Tennis Classics niet maar één ding; het is een netwerkevenement voor het hele jaar, getuige ook het netwerkevenement waarop we deze verlengde samenwerking bekend maken. En zo komen we met alle partners en mogelijke partners het hele jaar door bij elkaar.”

 

Over AFAS Software

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan. AFAS Software automatiseert bedrijven en organisaties uit alle branches met complete en moderne (online)bedrijfssoftware. Consumenten krijgen met het online huishoudboekje AFAS Personal inzicht in hun persoonlijke geldzaken en daardoor grip op hun uitgavepatroon. AFAS is hoofdsponsor van voetbalclub AZ, de AFAS Tennis Classics en het AFAS Circustheater in Den Haag.

 

www.afas.nl

www.afaspersonal.nl

 

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!