AIM Media lanceert Afosto - webshop en kassa vanuit 1 systeem
19-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4097 | Tags:

 

Afosto verschaft retail-ondernemingen als eerste Nederlandse bedrijf een goedkope alles in 1 oplossing op het gebied van online en offline verkopen. Door middel van een unieke softwarestructuur worden MKB-retailers in de gelegenheid gesteld alle kassa’s en webshops vanuit 1 platform aan te sturen.

 

Nieuwe kijk op Retail

De kloof tussen online en offline retail zal in de toekomst steeds meer in elkaar overgaan. De MKB-retailer heeft moeite om hier goed op in te spelen. Afosto heeft als doel om de MKB-retailer te faciliteren in het proces hier concreet invulling aan te geven. Zo worden ontwikkelingen die eerst alleen voor de grote ketens leken weggelegd bereikbaar voor deze groep.

 

Gebruiksvriendelijkheid

Afosto heeft gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt. Vanuit eigen onderzoek is gebleken dan veel retailers angst hebben om een webshop te beginnen vanwege het vele en ingewikkelde werk. Met Afosto wordt het toevoegen van producten kinderspel en hoeft een product maar 1 keer worden toegevoegd voor alle kassa’s en webshops.

 

Afosto Platform

Het Afosto Platform is het algemene beheersysteem. Vanuit dit beheersysteem kunnen de webshops en kassa’s worden aangemaakt. Vanuit het Afosto Platform kunnen op een unieke manier producten worden toegevoegd voor alle kassa’s en webshops, worden voorraden en magazijnen beheerd en orders afgehandeld.

 

Afosto POS

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken werkt de kassa zowel online als offline. Hardware is makkelijk te configureren. Het is mogelijk om binnen drie minuten een kassa in te stellen, of een extra kassa aan te maken in bijvoorbeeld de drukke feestmaanden. Ook verschillende vestigingen is geen probleem.

 

Afosto Webshop

Een webshop beheren was nog nooit zo makkelijk . Zowel voor de winkelier als voor de consument. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is de snelheid van de webshop hoog. Kunnen klanten gemakkelijk producten toevoegen aan de winkelwagen en is het heel eenvoudig afrekenen.

 

 

www.afosto.com

www.aimmedia.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie