Aldi: Crisis raakt verkoop Wolfgang smartphones niet
22-07-2013 12:25:15 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4224 | Tags:

De economische crisis lijkt geen vat te hebben op de vraag naar betaalbare smartphones. Reden voor supermarktketen Aldi voor de derde keer in korte tijd de voordelige Wolfgang smartphone AT-AS40SE opnieuw op de markt te brengen.

 

De Wolfgang AT-AS40SE ligt op 27 juli in de schappen. Het toestel maakte zijn Nederlandse debuut in maart, maar was zo snel uitverkocht dat Aldi besloot het opnieuw op de markt te brengen. De supermarktketen komt daarmee tegemoet aan de aanhoudende vraag naar de zogenoemde budgettelefoons: betaalbare smartphones die worden geleverd met het Android-besturingssysteem. Volgens onderzoeksbureau Gartner draait 75 procent van alle verkochte smartphones inmiddels op het mobiele besturingssysteem van Google.

 

Wolfgang was het eerste merk dat een Android-toestel met dual-core processor voor een prijs van onder de honderdtwintig euro leverde. Inmiddels is er een complete range op de markt gebracht en is Wolfgang uitgegroeid tot een gevestigd en geliefd merk met een substantieel marktaandeel.

 

In de vakpers wordt Wolfgang ook wel de Aldi-telefoon genoemd. Computertotaal beoordeelt de Wolfgang 4-inch telefoon als een toptoestel dat qua prestaties eenvoudig meekomt met smartphones uit een duurder segment Volgens Android-Magazine biedt de Wolfgang AT-AS40SE een soepele Android-ervaring en kan het zelfs zware apps en games aan.

 

Leverancier van Wolfgang is Ambiance Technology. Het bedrijf heeft eigen productielocaties in China en kan daardoor volgens oprichter en mede-eigenaar Eric Schouten snel inspelen op de laatste technologische ontwikkelingen. "We hebben geen hoge marketingbudgetten of dure infrastructuur zodat we dezelfde kwaliteit kunnen bieden als de grote merken tegen een aanzienlijk lagere prijs."

 

De AT-AS40SE is SIM-lockvrij en beschikt over de voor Wolfgang inmiddels karakteristieke dual-SIM-mogelijkheid. De toestellen zijn geschikt voor NL alert, hebben zeer lage SAR-waarden en zijn uitgerust met de geluidsbegrenzer die in Europese wetgeving is vastgelegd om gehoorbeschadiging te voorkomen.

 

Ga voor uitgebreide specificaties van de AT-AS40SE naar:

www.wolfgangmobile.com/at-as40se

 

Over Ambiance Technologie
Ambiance Technology is sinds de oprichting in 1994 uitgegroeid tot een van de toonaangevende fabrikanten in custom made consumentenelektronica voor de Europese markt. Het bedrijf heeft kantoren op drie continenten, met het hoofdkantoor in Hilversum en productielocaties in Azië. Het bedrijf maakt deel uit van Websites:

 

www.wolfgangmobile.com

www.ambiancetechnology.com

www.wolfgangmobile.com/at-as40se

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support  

 

                                                                                                  Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/76500