Allsecur strategisch partner Traffic Radio
20-01-2014 16:42:38 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4319 | Tags:

Autoverzekeraar Allsecur is met ingang van het nieuwe jaar strategisch partner geworden van de verkeerzender Traffic Radio. Beide partijen gaan een samenwerking aan zodat ze de autorijder nog beter kunnen bedienen.

 

Allsecur en Traffic Radio gaan gezamenlijk automotive-items produceren, die tijdens de live programma’s in de spits en in de verschillende themaprogramma’s op Traffic Radio te horen zijn.

 

“Wij profileren ons als dé verkeerszender en Allsecur als dé autoverzekeraar. Eigenlijk logisch dus dat dé mobiliteitspartijen de handen nu ineen slaan. Daarnaast zijn er in mijn optiek meerdere raakvlakken, zoals de innoverende en actieve marktbenadering, waardoor wij erg uitkijken naar deze samenwerking”, aldus Lars Schotanus van Traffic Radio.

 

Ron Adams, brand manager bij Allsecur autoverzekeringen “We verplaatsen ons beide in autorijdend Nederland, hierin hebben we elkaar helemaal gevonden. Samen kunnen we veel betekenen voor de automobilist in Nederland. Tips delen en inspelen op de actualiteit bijvoorbeeld, hier kunnen we elkaar perfect in aanvullen. Daarnaast past een online radiozender ook goed bij een online verzekeraar. Wat ons betreft een mooie match!”

 

Traffic Radio

Traffic Radio is dé verkeerszender van Nederland. Het station speelt volledig in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen radio luisteren via (mobiel) internet en op de verwachting dat iedereen in de toekomst ook over internet(radio) onderweg beschikt.

 

Traffic Radio is overal te beluisteren via internet en onderweg via de gratis app voor iPhone en Android.

 

www.trafficradio.nl

www.allsecur.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie