AllSolutions maakt sprong op Main Software 50
11-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3993 | Tags:

AllSolutions zet zich steeds nadrukkelijker op de kaart als succesvolle, onafhankelijke softwareleverancier. Dat blijkt uit de tweede editie van de Main Software 50, die deze week werd gepubliceerd. Eindigde AllSolutions vorig jaar in die ranking nog als 37e, dit jaar staat het bedrijf uit Woerden op positie 20.

 

Met de Main Software 50 publiceert private equity fondsmanager Main Capital Partners een ranking van onafhankelijke en niet-beursgenoteerde softwareleveranciers binnen Nederland. 

 

Bijna twee keer zo hoog
Vorig jaar publiceerde Main Capital Partners de lijst voor het eerst. Toen kwam AllSolutions uit op plek 37. Dit jaar eindigt het bedrijf zeventien plaatsen hoger. “Een prachtig resultaat”, vindt Leo Koster, directeur van AllSolutions. “Deze spurt omhoog onderstreept ál die zaken waar AllSolutions voor staat. Het is geweldig om te zien dat alles waar wij zo veel waarde aan hechten – innoveren, uitdagen, samenwerken – in combinatie met de nadrukkelijke keuze voor SaaS door zo’n toonaangevende partij gewaardeerd wordt.” Overigens is Main Capital Partners niet de enige die de kwaliteiten van AllSolutions onderschrijft. Recent werd bekend dat AllSolutions ook genomineerd is voor de FD Gazellen awards.

 

Softwaresector in de lift
De Main Software 50 van 2013 toont de Nederlandse productsoftwaresector als een van de best presterende markten van Nederland. Zo behaalden de 50 bedrijven op de lijst in 2012 samen een totale omzet van 749 miljoen euro, wat een stijging van 8 procent betekent ten opzichte van 2011. Ook steeg het aantal fte naar 6.591, wat neerkomt op een stijging van 10% ten opzichte van het jaar ervoor. 

 

De volledige Main Software 50 

 

Over AllSolutions
AllSolutions is, sinds de oprichting in 1987, specialist op het gebied van geïntegreerde online bedrijfssoftware. Samenwerking en kennisdeling binnen én tussen organisaties staan centraal binnen onze software. AllSolutions maakt bedrijfsinformatie tijd- en plaatsonafhankelijk toegankelijk voor iedereen op ieder device. Momenteel vertrouwen ruim 10.000 interne en 75.000 externe gebruikers in 23 landen dagelijks op de software van AllSolutions.

 

www.allsolutions.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie