ALLsportsradio doet verslag van WTCC-races
09-04-2014 13:59:01 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3065 | Tags:

ALLsportsradio, dé nieuwe sportzender van Nederland, doet van 11 tot en met 14 april, uitgebreid verslag van de eerste races van WTCC (WK Toerwagens) van het seizoen, verreden op het Circuit Moulay El Hassan in het Marokkaanse Marrakesh.

 

Presentator Rick Winkelman is in Marokko en doet exclusief verslag op ALLsportsradio. Met meerdere updates per dag maar ook met live-uitzendingen.

 

Winkelman geeft een exclusief kijkje achter de schermen en volgt uiteraard de enige Nederlandse deelnemer Tom Coronel op de voet. Coronel rijdt in het WTCC voor het Italiaanse team ROAL Motorsport, onder leiding van racelegende Roberto Ravaglia. Coronel en ROAL racen dit weekend voor het eerst met een Chevrolet.

 

De eerste updates zijn te horen vanaf 11 april, de eerste live-uitzending is diezelfde dag, tussen 13.00 en 14.00 uur, in de lunchshow op ALLsportsradio.

 

Op 12 april doet Winkelman verslag van de vrije trainingen en kwalificatie.13 april doet hij verslag van de twee races waarmee het seizoen wordt geopend. Deze twee dagen is het WTCC-weekend te volgen via verschillende updates. Op 14 april blikt Rick Winkelman vervolgens, tussen 13.00 en 14.00 uur live vanuit Marokko, terug op het weekend.

 

Rick Winkelman: “Dit is weer een mooie nieuwe stap in het nog maar zo korte bestaan van ALLsportsradio. Twee maanden geleden zijn we met niets begonnen, nu kunnen we al bij buitenlandse evenementen aanwezig zijn. Dat is voor mij en de collega’s bij ALLsportsradio een mooie nieuwe uitdaging.”

 

ALLsportsradio

ALLsportsradio is dé nieuwe sportzender van Nederland! Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten is er juist ook aandacht voor de minder bekende sporten. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zijn juist wel te horen op ALLsportsradio.

 

www.allsportsradio.nl

www.allsportsradio.nl/player

 

 

Banner