Altijd en overal zaken doen met nieuwe Salesforce1 Mobile App
07-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4222 | Tags:

Salesforce.com introduceert de Salesforce1 Mobile App. Hiermee kunnen bedrijven hun business runnen vanaf hun mobiele telefoons. De app heeft meer dan 30 functies, waarmee bedrijven beschikken over de nieuwste en meest complete en flexibele ervaring op hun mobiele apparaten. Toonaangevende ondernemingen als Philips en Stanley Black & Decker hebben de app aangepast en afgestemd op hun wensen en behoeften, om hun klanten op een volledig nieuwe manier van dienst te kunnen zijn.

 

"We zijn blij dat de investering in de Salesforce1 Mobile App zich zo snel terugverdient," zegt Jeroen Tas, CEO Healthcare Informatics, Solutions & Services, Philips. "Alles wat van essentieel belang is voor ons bedrijf, vind ik nu direct op mijn telefoon, met Salesforce1."

 

“Zaken worden steeds vaker gedaan vanaf smartphones”, zegt Renzo Taal, Vice President Northern Europe salesforce.com. “Met deze nieuwe app hebben bedrijven toegang tot alle essentiële functionaliteit en gegevens. Ze werken met één applicatie vanaf elk mobiel apparaat, wat hun manier van werken verandert en waarmee zij zich voor 100 procent en 24/7 op hun klanten kunnen richten.”

 

Het gebruik van mobiele applicaties overstijgt het gebruik van desktops

Volgens marktonderzoeksbureau Comscore besteden mensen tegenwoordig meer tijd aan mobiele applicaties dan aan desktops. En volgens kenniscentrum Ovum vertegenwoordigen smartphones tegen 2017, 77 procent van alle in gebruik zijnde, aangesloten toestellen. De smartphone is het dashboard van ons persoonlijk leven. We hebben Facebook om onze relaties met vrienden en familie te onderhouden, applicaties voor mobiel bankieren om onze financiën in de gaten te houden en applicaties om onze fitheid te meten.

 

Ook in het bedrijfsleven willen medewerkers hun zaken afhandelen vanaf hun mobiele telefoon. De vraag is echter waar de hiervoor benodigde mobiele applicaties blijven. Slechts vier procent van de gebruikte apps is bedoeld voor zakelijk gebruik. De lage acceptatie van enterprise mobile apps ligt vooral aan de beperkte keuze in zakelijke apps. De meeste proces- en datagedreven apps zijn lastig te bouwen, slecht aanpasbaar en moeilijk te integreren of te verbinden met ‘ legacy’ systemen.

 

Salesforce1 Mobile App: een nieuwe fase in zakendoen

Salesforce.com blijft verder innoveren en investeren in een brede reeks oplossingen, waarmee bedrijven klanten beter aan zich kunnen binden.

De speciaal voor het bedrijfsleven ontworpen Salesforce 1 Mobiele Applicatie biedt onder meer de volgende functionaliteit:

·       Verkopers hebben direct toegang tot rapporten en dashboards, zij kunnen eenvoudig navigeren binnen accounts en hebben ook offline toegang tot alle relevante data.

·       Servicemedewerkers krijgen de beschikking over nieuwe functies, als ‘Knowledge, Questions & Answers’, waarmee zij snel een ongeëvenaarde klantenservice kunnen bieden vanaf hun mobiele telefoons.

·       Marketeers hebben een tool in handen voor de inzet van 1:1 marketing, over welk kanaal dan ook.

·       De app zorgt voor toegang tot de Salesforce1 Communities vanaf mobiele apparaten.

·       De app biedt nieuwe opties om ook backoffice-informatie mobiel te kunnen benaderen.

·       Bedrijven kunnen eenvoudig aangepaste mobiele applicaties voor andere bedrijfsprocessen  maken en gebruiken, om medewerkers te helpen hun werkzaamheden direct vanaf hun mobiele apparaat uit te voeren.

·       De app biedt toegang tot een eco-systeem van meer dan 65 partnerapplicaties.

 

www.salesforce.com/mobile

 

Over salesforce.com

Salesforce.com levert cloud computing-oplossingen en biedt - in abonnementsvorm - een geïntegreerd online platform voor relatiebeheer, verkoop, service en marketing. Meer dan 100.000 organisaties wereldwijd, variërend van het MKB tot multinationals, stroomlijnen met salesforce.com hun klantgerichte processen. Daarnaast biedt het bedrijf met het Salesforce1-platform naast eigen toepassingen ook business applicaties van partners, via de snelgroeiende AppExchange. Deze apps zijn eenvoudig te integreren met de omgeving van eindgebruikers en zijn op nagenoeg alle mobiele platformen beschikbaar.

 

In de Benelux werken bedrijven van uiteenlopende grootte met salesforce.com, zoals KLM, PostNL, Philips, Nationale Nederlanden, Coca Cola, TVH, Telenet, Van Gansewinkel, eMerus, Mylaps en The Cloakroom.

 

www.salesforce.com/nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie