Altijd weten waar je kinderen zijn met de Kidswatcher-app
05-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6256 | Tags:

 

95% van de ouders geeft hun kind als ze 10 jaar zijn een mobieltje. Voor ouders is het namelijk belangrijk om te weten dat hun kind veilig is. Ouders bellen dan ook om te weten of hun zoon en dochter wel veilig bij de sportclub is aangekomen, of al op weg naar huis is na een bezoek aan vrienden. Met de nieuwe technologie van Kidswatcher is dit verleden tijd. Nu zorgt een app ervoor dat je altijd weet waar je kinderen zijn.

 

Handig hulpje

Heeft jouw zoon of dochter een Android-telefoon of iPhone? Installeer dan eerst de Kidswatcher-app op jouw eigen telefoon en daarna ChildLocator op die van je kind. De telefoons worden dan door een unieke code aan elkaar gekoppeld en de app laat snel en makkelijk zien waar je kinderen zijn. Dit geeft voor ouders net dat extra zetje om kinderen meer zelfstandigheid te geven. Een handig hulpje dus!

 


Kidswatcher ontwikkelt daarnaast ook een slim kinderhorloge. Ook met deze gadget kun je zien of je kinderen zich op de verwachte bestemming bevinden. Je wilt er liever niet aan denken, maar mocht er toch iets vervelends gebeuren met je kind, dan staat Kidswatcher ook voor je klaar.

 

Kidswatcher heeft een noodprotocol ontwikkeld waarbij als het kind op de noodknop drukt en inderdaad onvindbaar blijkt de lokale hulpdiensten worden geinformeerd en op diverse social media platformen melding van de verdwijning gemaakt wordt.


De Kidswatcher-app is gratis te downloaden in de App Store of Google Play

 

www.kidswatcher.org

 

 

Banner