Ambiance Technology: Nieuwste smartphone voor draagbaar entertainment
02-12-2013 14:08:01 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3893 | Tags:

Natuurlijk, wie zijn mobiel uitsluitend gebruikt om mee te bellen heeft aan een klein scherm meer dan voldoende. Maar voor steeds meer mensen is de smartphone uitgegroeid tot een persoonlijk en draagbaar centrum van entertainment. Video's kijken, foto's maken en spelletjes doen gaat nu eenmaal beter op een groter scherm. Reden waarom de smartphones met een schermgrootte van 5 inch aan een onstuitbare opmars begonnen zijn.

 

Ook het nieuwste toestel in het assortiment van Aldi, de Wolfgang AT-AS50Q, beschikt over een 5 inch qHD IPS-scherm. Het toestel - voorzien van een snelle Quad-Core processor - ligt op 7 december in de schappen. Daarmee komt de supermarktketen tegemoet aan de functionele veelvraten onder de smartphone-gebruikers die zoveel mogelijk functies in één apparaat bij zich willen dragen.

 

Ambiance Technology zelf spreekt van een unieke actie. Nooit eerder werd een smartphone met zoveel geavanceerde specificaties tegen een dergelijk lage prijs aan aangeboden. Dat het de fabrikant gelukt is budget en high-end in één toestel te verenigen, mag volgens Ambiance Technology gerust spectaculair worden genoemd.

 

Ooit kleefde aan een dergelijk compleet toestel het nadeel dat het de omvang en het uiterlijk van een zogeheten koelkast kreeg. Maar leverancier Ambiance Technology heeft dat bij de nieuwste Wolfgang ondervangen door het toestel zowel licht als dun te maken. Zo neemt het model in de tas of binnenzak toch niet al te veel ruimte in beslag.

 

En dat voor zover er überhaupt nog mensen zijn die eraan toe komen hun smartphone op te bergen tussen al het Whatsappen, Facebooken, Skypen en internetten door. Want met een 8 Megapixel camera is er altijd wel iets te vinden wat de moeite waard is vast te leggen en te delen. En dankzij de Quad-Core processor, die voor een goede videoverwerking zorgt, en het heldere, grote scherm is ook het gamen en bekijken van video's lang vol te houden.

 

Aldi heeft met Wolfgang een hele range aan betaalbare smartphones in huis. De supermarktketen richt zich daarmee zowel op de veeleisende voorhoede van smartphone-kenners als de praktische no-nonsense gebruiker. Met het jongste model in de Wolfgang-familie lijkt Aldi op beide doelgroepen te mikken. De Wolfgang AT-AS50Q gaat 159 euro kosten en is, zoals het een goede Wolfgang betaamt, SIM-lockvrij en voorzien van de Dual-SIM feature. Zo kan de gebruiker een zakelijk èn een privé-nummer op hetzelfde toestel gebruiken, of een voor hem zo voordelig mogelijke combinatie maken van providers.

 

Belangrijkste specificaties van de AT-AS50Q op een rij:

- 8,7 mm dik
- 5" qHD IPS-scherm
- 512 MB Werkgeheugen
- 4 GB Opslaggeheugen
- 8 Mpx AutoFocus camera + 3 Mpx camera (voorzijde)
- MT 6589M 1.2 GHz Quad-Core Cortex-A7 processor
- Android 4.2 (Jelly Bean)
- GSM 900/1800 MHz
- UMTS 2100 MHz
- Batterij: 2100 mAh

 

www.wolfgangmobile.com
 
www.ambiancetechnology.com

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                   Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/79793