Amerikaanse serie Dr. Hart vanaf 8 januari bij Net5
13-12-2013 14:35:26 | Door: Nico Scherphuis | hits: 7547 | Tags:

 

 

Vanaf 8 januari is de Amerikaanse serie Dr. Hart bij Net5 te zien, in de Verenigde Staten bekend onder de naam Hart of Dixie. De jonge New Yorkse dokter Zoe Hart is net afgestudeerd en ziet haar droombaan aan haar neus voorbij gaan. Met tegenzin neemt ze het aanbod aan van een huisartsenpraktijk in Alabama. De stadse Zoe heeft veel moeite met de bewoners en dorpse leefomstandigheden. Als ze op het punt staat om de handdoek in de ring te gooien en terug te keren naar New York, lijkt het of Zoe een sterkere band heeft met het dorp dan ze aanvankelijk dacht. Dr. Hart is vanaf 8 januari wekelijks om 20.30 uur bij Net5 te zien met dubbele afleveringen.

 

Zoe Hart heeft een prachtige cijferlijst en maakt kans op een prestigieuze beurs na haar afstuderen. Ze denkt alles onder controle te hebben en haar droombaan als cardio-thoracaal chirurg binnen te halen om zo in haar vaders voetsporen te treden. Maar dan wordt Zoe afgewezen voor de beurs, omdat ze te weinig gevoel in haar werk legt. Wanhopig reageert ze op het enige aanbod dat ze heeft liggen van Dr. Harley Wilkes met een huisartsenpraktijk in BlueBell, Alabama.

 

Zoe zet haar trots opzij en reist naar het kleine plaatsje in het zuiden. Daar blijkt echter dat dokter Wilkes is overleden en zijn praktijk heeft achtergelaten voor dokter Hart. Tot overmaat van ramp ligt Zoe al snel in de clinch met sommige dorpsbewoners. Ze staat op het punt te vertrekken, als haar moeder met de schokkende waarheid komt: Harley Wilkes is Zoe’s echte vader. Verbijsterd besluit Zoe in BlueBell te blijven om meer over haar vader te weten te komen.

 

De serie wordt in de Verenigde Staten onder de naam Hart of Dixie uitgezonden. Daar is inmiddels seizoen 3 te zien.

 

Dr. Hart vanaf 8 januari wekelijks om 20.30 uur bij Net5 met dubbele afleveringen.

 

www.net5.nl/drhart 

www.net5.nl 

www.sbs6.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie