Amerikaanse serie Under the Dome vanaf 7 oktober bij SBS6
28-08-2013 10:54:48 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3676 | Tags:

 

SBS6 brengt in oktober de spannende Amerikaanse hitserie Under the Dome, gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. Deze miniserie, die in Amerika sinds deze zomer wordt uitgezonden door CBS, is de best scorende zomerserie sinds 2000. De serie trekt gemiddeld elf miljoen kijkers per aflevering en is zeer positief ontvangen door het miljoenenpubliek. Under the Dome is vanaf 7 oktober om 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien bij SBS6.

 

In het stadje Chester’s Mill worden de inwoners plotseling afgesloten van de buitenwereld, als een enorme mysterieuze koepel over de stad valt. Al snel blijkt dat de koepel ondoordringbaar is en niemand de koepel in of uit kan. Chester’s Mill is door de mysterieuze dome afgesloten van weersinvloeden. De rivier droogt op, de lucht wordt slechter en door het broeikaseffect wordt het heel heet. Als de eerste brand in het stadje uitbreekt, blijkt dat roet en vuil zich hechten aan de koepel, waardoor deze geleidelijk smeriger wordt en de lucht verduistert. Wie de koepel aanraakt krijgt een elektrische prikkel, en elektrische apparatuur gaat kapot of ontploft in de nabijheid van de koepel. Wanneer de stad langzaam verscheurd door de paniek van de bewoners als zij proberen te ontsnappen aan dit bijzondere verschijnsel, is er een kleine groep die probeert de vrede te bewaren. Zij gaan op zoek naar het geheim en doel van deze Dome, terwijl ze ondertussen meer van elkaar te weten komen dan gewenst is...

 

Cast
De cast van Under the Dome bestaat onder anderen uit Mike Vogel (Pan Am, The Help, Miami Medical), Rachelle Lefevre (White House Down, Twilight, The Twilight Saga: New Moon), Natalie Martinez (CSI:NY, Broken City), Brittany Robertson (The Secret Circle, Scream 4) en Dean Norris (Breaking Bad, Total Recall, The Negotiator)

 

Under the Dome vanaf 7 oktober vanaf 20.30 uur dubbele afleveringen

 

www.sbs6.nl/underthedome

www.sbs6.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie