Amsterdam Film Week verwelkomt NRC Media als mediapartner
16-08-2013 12:52:50 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4193 | Tags:

 

NRC Media is de nieuwe mediapartner van Amsterdam Film Week. Beide partijen tekenden afgelopen week de overeenkomst tot en met 2014. Het festival, dat dit jaar haar derde editie beleeft, vindt van 28 oktober tot en met 3 november 2013 plaats in Amsterdam.

 

Op Amsterdam Film Week staan de highlights van het filmseizoen geprogrammeerd: exclusieve premières van films die nog niet in de Nederlandse bioscopen te zien zijn geweest en winnaars van de belangrijkste filmprijzen van het jaar. Bezoekers van Amsterdam Film Week kunnen zo als eerste genieten van de pareltjes van het komende filmseizoen.

 

NRC Media is de tweede partner waarmee een meerjarige samenwerking wordt aangegaan. Founding partner UPC is al sinds de start in 2011 verbonden aan het festival. Oprichter van  Amsterdam Film Week Fulko Kuindersma: “Wij zijn ontzettend trots om NRC Media onze nieuwe mediapartner te mogen noemen. Het is een prachtig kwaliteitsmerk en een innovatief mediabedrijf met een landelijk bereik; erg waardevol voor ons groeiende festival. Amsterdam Film Week is een festival dat is opgericht door jonge culturele ondernemers en dat zonder overheidssteun of fondsengeld tot stand komt. De ambitie, liefde voor de stad en ondernemingszin van ons team zie je ook terug bij NRC Media – een perfecte match.”

 

Commercieel directeur Martijn Standaart van NRC Media over de samenwerking: “Kunst en cultuur is één van de belangrijkste pijlers binnen NRC. Film is daar een essentieel onderdeel van. Het belang hiervan willen we met deze samenwerking benadrukken. Met  Amsterdam als onze nieuwe thuisbasis verbinden wij ons graag aan de enthousiaste ondernemers van  Amsterdam Film Week. De komende edities zullen we elkaar ondersteunen en – even zo belangrijk – met elkaar mee kunnen groeien.”


 

www.nrcmedia.nl

www.amsterdamfilmweek.com

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie

 

 


About.
In september 2011 is de website nederlandsmedianieuws.nl gelanceerd om de nieuwsfunctie van het Nederlands MediaNetwerk te versterken. Op de site vind je buiten nieuwsberichten ook interviews, analyses, fora en columns.
Social.