Amsterdam Marriott hotel introduceert Mobiel Inchecken
05-05-2014 14:40:47 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3267 | Tags:

 

Op 6 mei lanceert het Amsterdam Marriott Hotel als eerste Marriott hotel in Nederland een App om snel en eenvoudig in te checken via je telefoon of tablet. De Marriott Mobile App biedt Marriott Rewards gasten de mogelijkheid vanaf de dag voor aankomst online in te checken. Op de dag van aankomst wordt een automatische melding gestuurd wanneer de kamer beschikbaar is. Bij aankomst worden de gasten verwelkomd bij de snelle mobiele check-in balie waar een sleutelkaart klaar ligt.

 

Met de introductie van de App in Nederland heeft Marriott het grootste mobiele aanbod van zijn soort in de hotelsector wereldwijd. Volgens onderzoek van GroupM Next* gebruikt 57 procent van de zakelijke reizigers in de leeftijd 21-39 hun smartphone om een hotel te boeken. Deze doelgroep zal ook sneller zijn mobiel gebruiken om direct reiservaringen te verbeteren. Marriott Hotels verwacht medio 2014 de doelstelling van de volledige wereldwijde uitrol van mobiele check-in in alle 500 hotels, evenals het bieden van een check-out functie, te bereiken.

 

“Bij de ontwikkeling en test-fase van de Mobile Check-in App zijn de gasten nauw betrokken. Feedback op het gebruik van de App is gebruikt om deze verder te perfectioneren en te leren wat het belangrijkste voor de reiziger is”, aldus Paul Cahill, senior vice president van brand-management voor Marriott Hotels. Hotel gasten zijn meer mobiel en internationaal georiënteerd dan ooit tevoren en technologie wordt steeds belangrijker. Om deze reden zijn we hard aan het werk om tevens mobiele service verzoeken, zoals wake-up calls, in 2015 mogelijk te maken”.

 

De Marriott Mobile App is gratis te downloaden in de Apple iTunes Store en via Google Play.


De Marriott applicatie is wereldwijd meer dan 2,5 miljoen keer gedownload en Marriott.com ontvangt meer dan 4,5 miljoen bezoekers per maand via telefoon en tablet.

*Source: GroupM Next, September 2013; GBTA, August 2013; blog.librarypd.com, July 2013

 

www.marriott.com

www.fuse-communication.com 
 

Banner