Angelique de Hont naar Saatchi & Saatchi
20-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3190 | Tags:

Saatchi & Saatchi | Leo Burnett Nederland heeft Angelique de Hont benoemd tot General Manager en Business Leader Samsung.

 

Arjan Kapteijns, CEO van Saatchi & Saatchi | Leo Burnett Nederland licht toe: “We zijn super blij met de komst van Angelique. Angelique heeft ruime ervaring met het operationeel managen van zowel creatieve als digitale bureaus. Dat is precies wat wij nu nodig hebben. Als een van de eerste bureaus hebben we de afgelopen jaren succesvol ingespeeld op de convergentie van het reclame- en internetbureau. Met de kwaliteiten van Angelique geven we hieraan een nieuwe impuls.

 

Angelique was tot voor kort Managing Partner en Director Finance & Operations bij Selmore. Hier was ze o.a. verantwoordelijk voor het opzetten en integreren van internetbureau Selmore Lynx. Daarvoor was ze internet manager bij HEMA en Managing Partner bij internetbureau Fruit for Brands en activatiebureau Lowe Live.

 

Saatchi & Saatchi | Leo Burnett werkt in Nederland onder meer voor Samsung, DE Masterblenders, Marktplaats, Procter & Gamble (Ariel, Head & Shoulders, Olay, Pampers, Max Factor, Fixodent en Eukanuba), Fiat Groep Nederland (Fiat, Lancia, Jeep, Alfa Romeo) en USG People (ASA, Secretary Plus, USG Professionals).

 

www.saatchi.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie