Angie: Nieuw glasvezelaanbod 1 tot 10 Gbps service voor de zakelijke markt
04-10-2013 12:21:36 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3544 | Tags:

Angie Fiber Communications (Angie) gaat de zakelijke markt 1 Gbps Internet service aanbieden vanaf 99,- euro per maand. Dit maandbedrag is inclusief de Internetservice en de fysieke glasvezelaansluiting. Dankzij een eigen, geavanceerde glasvezel infrastructuur is Angie in staat ook 10 Gbps Internet service te leveren.

 

Angie is verantwoordelijk voor een grootschalig glasvezelproject in Nederland dat door een internationaal team van industriepioniers en experts is opgezet. Naast het bouwen van haar eigen backbone zal Angie ook Dark Fibers (onbelichte glasvezelkabels) afnemen van gespecialiseerde glasvezel infrastructuurbedrijven. Deze Dark Fibers worden door Angie belicht met de meest geavanceerde glasvezeltechnologieën, waardoor hoge Internetsnelheden worden behaald.

 

Angie zal beginnen met het verglazen en servicen van gebouwen, van verdieping tot verdieping, in postcodegebieden waarin reeds meer dan 8.000 gebouwen zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk. Angie heeft de Nederlandse zakelijke markt onderverdeeld in prioriteitszones op basis van postcode. Gebouwen worden gefaseerd door Angie verglaasd, afhankelijk van de gerelateerde prioriteitszone.

 

Naast de glasvezelservices biedt Angie ook HD TV en ongelimiteerd HD bellen. In het eerste kwartaal van 2014 zullen meerdere diensten worden geïntroduceerd voor zowel de zakelijke als de particuliere markt

 

Over Angie

Angie is een Next Generation communicatiebedrijf bestaande uit internationale specialisten en pioniers uit de telecommunicatie industrie waaronder, Dr. Mahmoud El-Sherif, Gregory Nemitz en Neal S. Lachman. Verder beschikt Angie over een internationaal toezichtraad met diverse Nederlanders, zoals Dr. Eelco Dykstra en Drs. Richard Borsboom

 

www.angiefiber.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/78121