Anita Witzier en Nicholas Shaker winnen Sky Radio Christmas Tree For Charity 2013
10-12-2013 17:02:02 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3260 | Tags:

Presentatrice Anita Witzier en danser en choreograaf Nicholas Shaker zijn winnaar geworden van Sky Radio’s Christmas Tree For Charity. Zij haalden voor het Reumafonds de hoofdprijs van € 10.000,- en een radiocampagne ter waarde van € 25.000,- binnen.

 

 

 

Sky Radio zet zich elk jaar rond de feestdagen extra in voor het goede doel. Tijdens Christmas Tree For Charity strijden negen koppels van BN’ers en een luisteraars-duo om de mooist versierde kerstboom van 2013. Allemaal als doel om geld voor hun hulporganisatie te verdienen. Zo gooiden BN’ers als Frans Bauer, Lucille Werner, Ruud Feltkamp, John van den Heuvel, Tim Immmers en Britt Dekker alles in de strijd om hun kerstboom zo mooi mogelijk op te tuigen.

 

Een vakkundige jury met interieurontwerper Jan des Bouvrie, Eigen Huis & Tuin-hovenier Lodewijk Hoekstra en presentatrice en winnares van vorig jaar Daphne Lammers beoordeelden de bomen op schoonheid en creativiteit en bekeken daarnaast wat de link met het goede doel was.

 

Jan des Bouvrie: “De kerstboom van Anita en Shaker was voor ons een duidelijke winnaar. De boom van het Reumafonds bezat alle drie de aspecten waar we als jury naar hebben gekeken. Vooral het thema van het goede doel dat erin was verwerkt, was voor ons doorslaggevend. De ene helft van de boom was niet versierd en helemaal kaal. Dit stelde de slechte dagen voor waarmee mensen met reuma te maken hebben. De goede dagen die daar tegenover staan werden duidelijk weergegeven door de andere helft van de boom, die vol glitters en met veel feestelijkheid was versierd”.

 

Ambassadeur Anita Witzier nam samen met Shaker de prijs emotioneel in ontvangst. Anita Witzier: “We zijn ontzettend blij dat we deze prachtige prijs voor het Reumafonds mogen ontvangen! Er zijn twee miljoen mensen in Nederland die met deze ziekte moeten leven. Met dit mooie geldbedrag en de reclamecampagne kunnen we nog meer aandacht voor deze ziekte vragen en kan er nog meer onderzoek worden gedaan. Sky Radio van harte bedankt!”

 

De tweede prijs van € 5.000,- ging naar Make-A-Wish Nederland met ambassadeurs Paulien Huizinga en Danie Bles. De derde prijs werd gewonnen door het koppel Jan Kooijman en danser Juvat Westendorp die € 2.500,- voor hun goede doel, het Prinses Beatrix Spierfonds binnensleepte. De overige deelnemers kregen een cheque ter waarde van € 1.000,- mee naar huis.

 

Dit jaar organiseerde Sky Radio voor de vijfde keer het goede doelen evenement. Ook dit jaar ging het er weer fanatiek aan toe, de BN’ers deden er echt alles aan om zo snel mogelijk de juiste kleuren kerstballen en slingers te bemachtigen. Het resultaat was een bonte verzameling versierde kerstbomen.

 

Ga voor een foto- en filmverslag van het event naar Skyradio.nl 

 

Sky Radio
Sky Radio is het #1 non stop muziekstation van Nederland. Met de meeste variatie voor op je werk, onderweg en thuis. Non stop de beste hits van artiesten als P!nk, Rihanna, Michael Bublé, Adele, Robbie Williams, Ilse DeLange en Katy Perry.

Sky Radio 101 FM is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, op diverse apps voor smartphones en tablets, Canal Digitaal, Digitenne en DAB+.

 

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group

 

www.skyradio.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie