ANP Pers Support partner van Logeion
20-02-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4160 | Tags:

 

ANP Pers Support wordt partner van Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. ANP Pers Support en Logeion stellen beide hun netwerken open aan hun leden en relaties om zo kennisoverdracht en services over en weer onder de aandacht te brengen. Samen organiseren ze evenementen en delen ze vakinhoudelijke artikelen. Ook zijn er interessante ledenkortingen op de producten van ANP Pers Support. Allemaal met het doel de communicatieprofessionals in Nederland zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

 

Logeion-directeur Clarisse Buma: 'Logeion werkt met diverse partners nauw samen om het vak verder te brengen. Het is een mooie stap dat we ANP Pers Support aan dit lijstje kunnen voegen. Vooral voor Logeion-leden die in hun dagelijks werk te maken hebben met pers en mediarelaties is dit interessant. Zo staat er binnenkort een gemeenschappelijke kennisbijeenkomst bij ANP op het programma. Daarnaast zullen we ook veel content gaan delen met elkaar. Ik kijk uit naar de samenwerking.'

 

Karin Cats, commercieel directeur ANP Pers Support: 'ANP Pers Support helpt organisaties nationaal en internationaal met het verspreiden van hun nieuws en branded content. Wij verheugen ons op de samenwerking met Logeion die meer dan 3.250 communicatieprofessionals onderling verbindt middels een laagdrempelig online platform. De samenwerking met Logeion past helemaal binnen ons beleid om door partnerships aanwezige kennis over en weer te delen. Daarnaast willen we ook onze dienstverlening aan de leden van Logeion verder verhogen door het doen van gerichte en relevante aanbiedingen.'

 

Over ANP Pers Support

ANP Pers Support (onderdeel van ANP en PR Newswire) ondersteunt het persbeleid door persberichten naar toonaangevende media in binnen- en buitenland te sturen. ANP Pers Support beschikt over exclusieve medianetwerken, zodat een persbericht de juiste journalistieke aandacht krijgt, zowel in Nederland als in het buitenland.

 

Over Logeion

Logeion is de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals en onmisbaar voor het vak en de ontwikkeling van communicatieprofessionals. Logeion brengt vakgenoten werkzaam bij overheid, bedrijfsleven, onderwijs en consultancy op een open en laagdrempelig platform bijeen. De vereniging telt inmiddels 3250 leden en groeit. De missie van Logeion is een sterke professionalisering en profilering van het communicatievak en de beroepsgroep. Er worden, verspreid over het land, zo'n 70 bijeenkomsten per jaar georganiseerd over communicatiethema's en -trends. Logeion is een community van communities; er is voor elk wat wils.

 

www.logeion.nl

www.perssupport.nl
 
 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam