ANWB Media op 1 in Emerce 100
16-04-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4086 | Tags:

In april is de negende editie van de Emerce 100 verschenen, hét imago onderzoek naar de beste e-business bedrijven.  In deze speciale jaarlijkse uitgave staat hoe beslissers op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten rond e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld.

 

ANWB Media, de grootste on- en offline uitgever op het gebied van vakantie, vrije tijd en mobiliteit, heeft in de Emerce 100 een eerste plaats veroverd binnen het segment Media exploitanten.
 

 

Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te kunnen schetsen, heeft Emerce ook dit jaar het imago-onderzoek (uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction) verrijkt met andere relevante marktdata. De Emerce 100 beperkt zich al lang niet meer tot slechts honderd bedrijven. Dit jaar staat de teller op 220 vermeldingen, verdeeld over 27 toplijsten binnen vier segmenten.

 

   stempel E100 2.indd   

 

Saskia Bax, Marketing Manager bij ANWB Media: "De uitslag bevestigt dat we op de goede weg zitten. Het geeft waardering voor de effort die we het afgelopen jaar hebben gestoken in het verder ontwikkelen van onze online sales. Een compliment voor onze accountmanagers die ANWB Media in de markt vertegenwoordigen."

 

www.emerce.nl/nieuws/emerce-100-beste-bedrijven-ebusiness-2014

www.anwbmedia.nl

 

 

Banner