Appeltje Eitje lanceert Party Branding App
05-02-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4620 | Tags:

Het innovatieve Rotterdamse softwarebedrijf Appeltje Eitje brengt vandaag de Party Branding App op de markt voor organisatoren van feesten en evenementen. Met de app kunnen deze organisaties snel en efficiënt evenementen aankondigen en communiceren met hun bezoekers. Het is voor het eerst via een app dat organisatoren directe communicatiemogelijkheden krijgen met hun doelgroep.

 

Mogelijkheden van de app

Met de Party Branding App regelt de organisator zelf alles vanaf de eigen computer. Hij/zij kan een evenement aankondigen bij potentiële bezoekers middels pushberichten, en foto's, video's en audiobestanden uploaden. Tevens bouwt de organisator met deze app relevante statistieken op, die ingezet kunnen worden bij het ontwikkelen en aanpassen van een gerichte marketing strategie.

 

Tijdens het evenement kan de organisatie met alle bezoekers gelijktijdig contact opnemen via deze app. De bezoekers ontvangen het bericht op hun mobiele telefoon. Dit kunnen berichten zijn van huishoudelijke, organisatorische of veiligheidstechnische aard.

 

Alle informatie in de app is overzichtelijk en aantrekkelijk verpakt. Er worden eindeloos veel mogelijkheden geboden, die door continue ontwikkeling in de toekomst alleen maar verder uitgebreid zullen worden. De Party Branding App is de eerste en enige app, die organisatoren en bezoekers daadwerkelijk dicht bij elkaar brengt.

 

Achtergrond van de app

Quintin Doest, directeur van Appeltje Eitje: "Er bestaan wel apps met informatie voor bezoekers, maar er zijn geen directe communicatiemogelijkheden voor organisatoren naar hun doelgroep. Veel evenementen organisaties willen graag innoveren, maar zijn huiverig voor hoge investeringen. Daarom hebben wij gewerkt aan het ontwikkelen van dit gratis Party Branding App platform. Hierbij kan de organisatie gebruik maken van nieuwe technologieën en mogelijkheden van deze tijd''. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android toestellen.

 

Via de website www.partybrandingapp.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden; daarna zal Appeltje Eitje geheel gratis de app ontwikkelen en aanpassen aan de huisstijl van de desbetreffende organisatie. Pas wanneer men het evenement wil aankondigen via de computer, worden er kleine kosten in rekening gebracht, door middel van credits die direct aangeschaft kunnen worden.

 

Na het inloggen is er een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en het aantal benodigde credits om er gebruik van te maken. Hierdoor is de organisator geheel vrij om zijn/haar evenement aan te kondigen en te monitoren volgens de voor hem/haar interessante mogelijkheden. Het voordeel voor de organisatie is dat er geen (hoge) ontwikkelingskosten van toepassing zijn en dat er alleen bij gebruik van de app kosten gemaakt worden die de organisator geheel zelf controleert.

 

Profiel Appeltje Eitje

Appeltje Eitje is een creatief en innovatief softwarebedrijf, dat altijd op zoek is naar nieuwe en interessante uitdagingen. Het unieke aan dit bedrijf is, dat het zelf nieuwe concepten en software ontwikkelt. De jonge, hoog opgeleide staf heeft een hart voor programmeren. 

 

www.partybrandingapp.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie