Audax Publishing zet stap in e-commerce met lancering Mooinietduur.nl
30-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4254 | Tags:

Recent lanceerde Audax Publishing het platform Mooinietduur.nl (www.mooinietduur.nl). Mooinietduur.nl is het eerste platform in Nederland dat zich volledig richt op budgetmode voor vrouwen. Alle kledingstukken die op Mooinietduur.nl worden aangeboden kosten maximaal  €100. Nog aantrekkelijker is dat de site ook complete outfits voor minder dan €100 aanbiedt.
Mooinietduur.nl wordt gemaakt in nauwe samenwerking met de redactie van het tijdschrift Vriendin. De mode-items uit Vriendin zijn direct online te bestellen via de site, waarmee Mooinietduur.nl inspeelt op de behoefte van de lezeres die regelmatig online kleding koopt en zo eenvoudig toegang heeft tot de in het blad getoonde mode.

 

Mooinietduur.nl biedt als e-commerce platform toegang tot ongeveer 300.000 fashion items, accessoires, lingerie en schoenen en werkt samen met een groot aantal populaire merken en grote leveranciers als Zalando, C&A en Otto. Er wordt met deze modewinkels samengewerkt op affiliate basis. Mooinietduur.nl ontvangt een percentage van de omzet van ieder, via Mooinietduur.nl verkocht item. Daarnaast heeft Mooinietduur.nl inkomsten uit advertenties.
Mooinietduur.nl is het eerste grootschalige e-commerce platform van Audax Publishing. De naam en techniek van Mooinietduur.nl kunnen op een later moment eenvoudig worden gebruikt voor doorontwikkeling naar andere branches dan mode, zoals bijvoorbeeld wonen.

 

  

 

De samenwerking op gebied van online en offline tussen redactie, commercie en techniek is een mooi voorbeeld van crossmediale kruisbestuiving. Audax Publishing zoekt daarnaast actief de samenwerking met andere partijen voor het verder ontwikkelen van de e-commerce ambities.

 

www.mooinietduur.nl

www.audaxpublishing.nl

www.audax.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie