Auto Trader en Autoveiling.nl starten Auto Trader Verkoopservice
17-06-2014 10:56:54 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4735 | Tags:

 

De Auto Trader Verkoopservice is een nieuwe service die zich richt op consumenten, waarbij naast adverteren op AutoTrader.nl ook de mogelijkheid geboden wordt om het voertuig te veilen of te kiezen voor directe verkoop. Auto Trader biedt hiermee een service waar de consument zelf kan kiezen op welke manier hij zijn of haar auto het snelst kan verkopen en speelt hiermee in op de vraag in de markt naar meerdere verkoopopties.

 

De Auto Trader Verkoopservice biedt drie opties en is geschikt voor auto’s, klassiekers, motoren en bedrijfswagens:

1.     Adverteren op AutoTrader.nl: de consument heeft zelf de regie over de verkoop en bepaalt zelf de vraagprijs van zijn of haar voertuig.

2.     Veilen: het voertuig wordt professioneel geïnspecteerd en aangeboden aan 6.000 autobedrijven in Europa die een bod kunnen doen.

3.     Direct verkopen: de consument ontvangt binnen een uur een gegarandeerd bod.

 

Jan Wouter Kleinjan, Managing Director Auto Trader & Publisher Auto: “Met de Auto Trader Verkoopservice bieden we twee extra alternatieven aan de consument, naast het welbekende adverteren op AutoTrader.nl, om zijn of haar auto zo snel mogelijk te verkopen. We zijn met Autoveiling.nl de samenwerking aangegaan, omdat zij bewezen expertise hebben binnen de zakelijke markt en beide alternatieven konden faciliteren. Op AutoWeek Live hebben we de nieuwe service voor het eerst onder de aandacht van het publiek gebracht en de reacties waren positief. De eerste auto’s zijn inmiddels al verkocht.”

 

Wierd Meijering, eigenaar Autoveiling.nl: “Met deze samenwerking hebben wij in Auto Trader een geschikte partner gevonden om onze dienstverlening aan te bieden aan het grote publiek. Wij zien binnen de consumentenmarkt veel kansen voor Autoveiling.nl, die we in de toekomst verder willen uitdragen.”

 

Over Auto Trader

Auto Trader, de oudste en grootste partner voor het automobielbedrijf, is sinds 1992 een begrip in de automotive markt. Auto Trader, van oorsprong een uitgeverij, brengt sindsdien potentiële kopers en verkopers met elkaar in contact. In 1999 startte Auto Trader het online occasionportal AutoTrader.nl. De site biedt kopers de keuze uit meer dan 220.000 nieuwe en gebruikte auto’s, motoren, klassiekers en bedrijfswagens. De website wordt maandelijks meer dan 2 miljoen keer bezocht. Auto Trader is sinds 2008 onderdeel van de Sanoma Media Netherlands groep.

 

 

www.autoveiling.nl

www.autotrader.nl

www.sanoma.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie