Automotive PR-netwerk breidt uit naar Scandinavië
24-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3395 | Tags:

Automotive PR heeft zijn netwerk uitgebreid door een nieuw partnership in Scandinavië. Het bureau Cloudberry Communications uit Stockholm is de nieuwe vertegenwoordiging van het Automotive PR-netwerk voor de Scandinavische landen. Dit internationale netwerk van onafhankelijke bureaus heeft partners in 16 landen in Europa, de VS, Latijns-Amerika, China en Zuid-Afrika. Automotive PR Nederland is gevestigd in Wijk bij Duurstede.

 

Cloudberry Communications is een toonaangevend PR-bureau dat Zweden en de andere Scandinavische landen bedient. Het heeft de nodige ervaring met zowel consumenten- als zakelijke PR binnen de automotive-sector. Zo werkt het bureau onder andere in opdracht van de overheidsinstantie Invest Sweden, aan het aantrekken van buitenlandse investeerders voor de Zweedse automobielindustrie.

 

Madelene Kornfehl, managing director en medeoprichter van APR Scandinavia zegt: “Zweden is een van de weinige landen die de hele value chain van de auto-industrie in huis heeft, van R&D tot productie en aftersales. Eén op de tien banen in Zweden is gerelateerd aan de automobielsector. Een sector die goed is voor 10-15% van de Zweedse export. Een sterk PR-netwerk als APR zal hier zeker goede kansen vinden.”

 

Over Automotive PR Nederland
Automotive PR Nederland werkt voor klanten als Chevron, Indian Motorcycle, Thule, TRW, Valeo en Victory Motorcycles. Het bureau ondersteunt bedrijven met content en (social) mediarelaties. APR Nederland maakt deel uit van een netwerk van onafhankelijke PR- en communicatiebureaus in 16 landen.

 

www.automotivepr.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie