Auto.nl lanceert auto-abonnement
19-02-2014 12:14:09 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3490 | Tags:

Auto.nl lanceert autorijden met een abonnement, zonder gedoe. Voor een vast laag maandbedrag staat een rijk uitgeruste auto voor het huis. Zonder aanbetaling. Zonder borg. Zonder onverwachte kosten. Maar wél tegen de beste condities, met een snelle pechhulp - zélfs in het buitenland - en mét een royaal kilometertegoed dat bovendien pas aan het einde van het abonnement wordt verrekend.

 

Initiatiefnemer is Auto.nl, dat al langer auto’s aanbiedt via internet. De markt verandert en consumenten vragen meer en meer om all-in producten. Auto.nl speelt hier naadloos op in met een auto-abonnement. Vanaf vandaag kan iedereen voor een vast laag maandbedrag zonder gedoe tegen de beste condities autorijden. Het enige dat je betaalt, is de benzine. Zaken als onderhoud, banden, all-risk én ongevallen inzittenden verzekering, pechhulp wegenbelasting en vervangend vervoer bij diefstal, langdurige reparatie of onderhoud zijn gewoon inclusief. En omdat Auto.nl niet houdt van vervelende kleine lettertjes, is het eigen risico bij diefstal of schade door een eigen onhandigheid lekker laag: slechts 150 euro.

 

Maar liefst 36.000 vrije kilometers

Het abonnement heeft nóg twee bijzondere voordelen. Ten eerste worden de verreden kilometers niet per maand bijgehouden, maar pas aan het einde van het contract genoteerd. Fijn als je bijvoorbeeld met je auto op vakantie gaat. Of een maand veel kilometers moet maken. Bij een 2-jarig abonnement krijg je een tegoed van 24.000 vrije kilometers, bij een 3-jarig abonnement zelfs 36.000. En ten tweede begrijpt Auto.nl dat een abonnement een heel stuk beter voelt, als je er ook vanaf kunt. Daarom kan de abonnementhouder zijn abonnement zonder boete overdragen aan bijvoorbeeld een broer, zus, vriend of collega.

 

Gemak van een abonnement

Het autorijden zonder gedoe auto-abonnement kan worden gezien als een variant op het abonnement op een smartphone, internet thuis, Spotify of Netflix. De consument zoekt een van de (altijd) rijk aangeklede auto’s uit het assortiment uit en Auto.nl zorgt voor de rest. En wie nog een auto heeft staan waar hij vanaf wil, kan gebruik maken van de ANWB Autoverkoopservice. Dat garandeert de verkoper een eerlijke en goede opbrengst, die vervolgens op de eigen bankrekening wordt gestort.

 

Focus op compacte auto’s

Het aanbod auto’s van Auto.nl zal voortdurend wisselen. Bij de start wordt vooral ingezet op stadsauto’s en compacte auto’s. Maar welk model ook wordt gekozen, de auto is altijd voorzien van een audiosysteem, airconditioning, centrale deurvergrendeling, elektrische ramen en veiligheidszaken als ABS en airbags.

 

www.auto.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam