Auto.nl maakt premium rijden betaalbaar
17-03-2014 13:44:17 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2985 | Tags:

Auto.nl maakt ook premium autorijden zonder gedoe bereikbaar. Met een Auto.nl abonnement staat namelijk de nieuwe, rijk uitgeruste Lexus CT 200h Business Line voor de deur. Zonder aanbetaling. Zonder borg. Zonder gedoe. Alle autokosten gerelateerde zaken zijn gewoon inclusief, mét een royaal kilometertegoed die bovendien pas aan het einde van het abonnement wordt verrekend. Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken.

 

Verfijning. Dát was het sleutelwoord bij de ontwikkeling van de nieuwe, deze maand gelanceerde Lexus CT 200h. Een team van 1.400 technici nam Lexus’ succesmodel onder handen. Het resultaat dringt al na de eerste meters tot de bestuurder én zijn passagiers door. De nieuwe CT 200h is zen: hij heeft standaard automaat, stuurt fijner, rijdt strakker, biedt veel comfort en is ongekend stil. En vanaf nu is de CT 200h bij Auto.nl ook met abonnement te rijden.

 

Je betaalt alleen nog de benzine

Autorijden met een abonnement is praktisch. Het enige dat je betaalt, is nog de benzine – en daarvan is de hybride CT 200h met een officieel normverbruik van 3,6 liter per 100 kilometer geen grootverbruiker. Zaken als onderhoud, banden, all-risk én ongevallen inzittenden verzekering, internationale pechhulp, wegenbelasting en vervangend vervoer bij diefstal, langdurige reparatie of onderhoud zijn gewoon inclusief.

 

36.000 vrije kilometers

Het abonnement heeft nóg twee bijzondere voordelen. Ten eerste worden de verreden kilometers niet per maand bijgehouden, maar pas aan het einde van het contract genoteerd. Bij een 2-jarig abonnement krijg je 24.000 vrije kilometers, bij een 3-jarig abonnement zelfs 36.000 kilometer voor het all-in abonnement van 620 euro per maand. Bovendien kun je je abonnement zonder boete overdragen aan bijvoorbeeld een broer, zus, vriend of collega.

 

Gemak van een abonnement

Het ‘autorijden zonder gedoe’ auto-abonnement kan worden gezien als een variant op het abonnement op een smartphone, internet thuis, Spotify of Netflix. Als consument zoek je een van de (altijd) rijk aangeklede auto’s uit het assortiment uit en Auto.nl zorgt voor de rest. De prijzen beginnen al bij 249 euro (all-in!) per maand. Maar welk model ook wordt gekozen, de auto is altijd voorzien van een audiosysteem, airconditioning, centrale deurvergrendeling, elektrische ramen en veiligheidszaken als ABS en airbags.

 

 

www.auto.nl